Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Superbox tarzı teknolojilerin hepsi VINN'dır zaten. Aynı temelde çalışıyorlar. Örnek bir cihaz bıraktım.
Bu cihaz güzel aktif olarak kullanıyorum, memnunum.Superbox tarzı teknolojilerin hepsi VINN'dır zaten. Aynı temelde çalışıyorlar. Örnek bir cihaz bıraktım.
Evet aktif ve kullanılıyor. 3 operatöründe paketleri var bunlara özel.
francisco77
Uzman
Bu cihaz güzel aktif olarak kullanıyorum, memnunum.
Kampta köyde vs laptop ile evde kullanır gibi saatlerce YouTube izleme imkanı veriyor mu yoksa sınırlı hızı, kotası ve yüksek faturasıyla caydırıyor mu?
- Makaleler
- 10
Kampta köyde vs laptop ile evde kullanır gibi saatlerce YouTube izleme imkanı veriyor mu yoksa sınırlı hızı, kotası ve yüksek faturasıyla caydırıyor mu?
Normal SIM kartınızı takabiliyorsunuz. Pili hariç problem yok. Telefon çeken her yerde kullanılır.
Emre.py
Üstün
Tanıdığım Modem gibi büyük değilde, ufak ve taşınabilir bir cihaz arıyor. Bunu aldığı zaman nasıl kullanabilir?Superbox tarzı teknolojilerin hepsi VINN'dır zaten. Aynı temelde çalışıyorlar. Örnek bir cihaz bıraktım.
Link veya fotoğraf bırakabilir misiniz?Evet aktif ve kullanılıyor. 3 operatöründe paketleri var bunlara özel.
- Makaleler
- 10
Tanıdığım modem gibi büyük değil de, ufak ve taşınabilir bir cihaz arıyor. Bunu aldığı zaman nasıl kullanabilir?
Link veya fotoğraf bırakabilir misiniz?
Bu küçük taşınır versiyon zaten. Kendi içinde pili mevcut. Aldığı zaman direkt SIM kartı takıp kullanmaya başlayabilir. Superbox vb gereksiz pahalı ve çok fazla sansürü var.
Daha detaylı bilgi için bayilerden ya da müşteri hizmetlerini araman gerekebilir.
Emre.py
Üstün
Bu küçük taşınır versiyon zaten. Kendi içinde pili mevcut. Aldığı zaman direkt SIM kartı takıp kullanmaya başlayabilir. Superbox vb gereksiz pahalı ve çok fazla sansürü var.
Çok çok teşekkürler.Daha detaylı bilgi için bayilerden ya da müşteri hizmetlerini araman gerekebilir.
Eki Görüntüle 194589
Eki Görüntüle 194590
Eki Görüntüle 194591
Yeni konular
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-