14381

Uzman
Viper V2 Pro scroll sorunu yüzünden iade edeceğim.

Viper V3 Pro düşünüyordum ama yine aynı sorunu yaşarım diye korkularım var. FPS oyunları için 8000 Hz destekli ürün istiyorum.
Satıcı tercihim Amazon veya Hepsiburada resmi.

Logitech G PRO X Superlight 2 lıghtspeed kablosuz oyuncu mouse, hafif, lıghtforce hibrit anahtarlar, Hero 2 sensör, 32,000 DPI, 5 programlanabilir tuş, USB-C şarj, PC & Mac, siyah https://amzn.eu/d/eFo1Evl

Bu ürünü buldum, alınır mı? V3 Pro mu almak gerekir?

Viper V3 Pro düşünüyordum ama yine aynı sorunu yaşarım diye korkularım var. FPS oyunları için 8000 Hz destekli ürün istiyorum.

Logitech G PRO X Superlight 2 lıghtspeed kablosuz oyuncu mouse, hafif, lıghtforce hibrit anahtarlar, Hero 2 sensör, 32,000 DPI, 5 programlanabilir tuş, USB-C şarj, PC & Mac, siyah https://amzn.eu/d/eFo1Evl

Superligth 2 veya Lamzu Maya X.

5000 düşmüş V3 geçenlerde, yeniden düşer mi? Amazon'a güveniyorum hocam. G PRO'dan iyi mi v3?
Sırf Amazon diye 1.200 TL fark verilmez. GPX 2 6.000 TL etmez.

Pckolik de gayet güvenilir. 6000'e sırf Amazon diye almak kesinlikle mantıksız.

Evet, bazı konularda G Pro X Superlight 2'yi geçiyor Viper V3 Pro. Ama 7.000 TL etmez. 2.200 TL'lik bir fark yok yani aralarinda.

Ayrıca alirsaniz 8000 Hz'de kullanmayin, 8000 Hz tamamen saçmalık. Neredeyse hiçbir oyunun desteği yok 8000 Hz için.

4000 bile tam oturmadı henüz. 2000 ideal.

Son düzenleme:
5000 düşmüş V3 geçenlerde, yeniden düşer mi? Amazon'a güveniyorum hocam. G PRO'dan iyi mi v3?
Viper v3 pro elin büyükse daha iyi denilebilir, Gpx2 ise genel olarak herkese hitap ediyor, en iyi mouse diye bir şey yok hangisi eline uyuyorsa en iyi mouse senin için odur.

Switch hissiyat farkı, sensör yüzey uyumluluğu ve coating /malzeme kalitesi olarak V3 pro derim fakat o kadar fiyat farkına değer mi? Hayır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf Amazon diye 1.200 TL fark verilmez. GPX 2 6.000 TL etmez.

Pckolik de gayet güvenilir. 6000'e sırf Amazon diye almak kesinlikle mantıksız.

Evet, bazı konularda G Pro X Superlight 2'yi geçiyor Viper V3 Pro. Ama 7.000 TL etmez. 2.200 TL'lik bir fark yok yani aralarinda.

Ayrıca alirsaniz 8000 Hz'de kullanmayin, 8000 Hz tamamen saçmalık. Neredeyse hiçbir oyunun desteği yok 8000 Hz için.

O zaman almamın anlamı yok, viper v2 pro var bende. Scroll sorunu yaşıyorum, o yüzden iade edip alacaktım?

Sırf Amazon diye 1.200 TL fark verilmez. Gpx 2 6.000 TL etmez.

PcKolik de gayet güvenilir. 6000'e sırf Amazon diye almak kesinlikle mantıksız.

Evet, bazı konularda G PRO X Superlight 2'yi geçiyor Viper V3 Pro. Ama 7.000 TL etmez. 2.200 TL'lik bir fark yok yani aralarinda.

O zaman almamın anlamı yok, Viper V2 Pro var bende. Scroll sorunu yaşıyorum, o yüzden iade edip değişecektim.

Viper V3 Pro elin büyükse daha iyi denilebilir, gpx2 ise genel olarak herkese hitap ediyor, en iyi mouse diye bir şey yok hangisi eline uyuyorsa en iyi mouse senin için odur.

Switch hissiyat farkı, sensör yüzey uyumluluğu ve coating /malzeme kalitesi olarak V3 Pro derim fakat o kadar fiyat farkına değer mi? Hayır.

5K düşüyormuş Amazon'da V3 Pro. Benim elim 15cm, küçük. O yüzden V2 Pro shapei çok iyiydi benim için hocam ama scroll sıkıntılı.

O zaman almamın anlamı yok, viper v2 pro var bende. Scroll sorunu yaşıyorum, o yüzden iade edip alacaktım?

O zaman almamın anlamı yok, Viper V2 Pro var bende. Scroll sorunu yaşıyorum, o yüzden iade edip değişecektim.

5K düşüyormuş Amazon'da V3 Pro. Benim elim 15cm, küçük. O yüzden V2 Pro shapei çok iyiydi benim için hocam ama scroll sıkıntılı.
Viper V3 pro tekrar 5000 TL olur mu bilmem, V2 pro'daki scroll sorunu yok onda, Deathadder v3 ve Viper v2'de kesin bir süre sonra scroll bozuluyordu, Logitech GPX2'ye gelirsek önceki GPX1'de vardı fakat GPX2'de düzeltmişler yaşayan azda olsa gördüm fakat pislikten dolayı olduğunu düşünüyorum.

Viper v3 pro şu anki fiyatını hakketmiyor, GPX2 4900 TL'ye alınabilir.
Elinizi doğru ölçtüyseniz eliniz baya küçük.

Viper V3 Pro tekrar 5000 TL olur mu bilmem, V2 Pro'daki scroll sorunu yok onda, DeathAdder V3 ve Viper v2'de kesin bir süre sonra scroll bozuluyordu, Logitech gpx2'ye gelirsek önceki gpx1'de vardı fakat gpx2'de düzeltmişler yaşayan az da olsa gördüm fakat pislikten dolayı olduğunu düşünüyorum.

Viper V3 Pro şu anki fiyatını hak etmiyor, gpx2 4900 TL'ye alınabilir.
Elinizi doğru ölçtüyseniz eliniz bayağı küçük.

Doğru ölçtüm, evet hocam küçük. Viper V2 Pro iyiydi. Amazon'dan 6K var Superlight. Ne yapsam karar veremedim. Skatez ve malzeme kalitesi çok iyi değil diyorlar. Pişman olmak istemiyorum alıp. Az para değil sonuçta.

Doğru ölçtüm, evet hocam küçük. Viper V2 Pro iyiydi. Amazon'dan 6K var Superlight. Ne yapsam karar veremedim. Skatez ve malzeme kalitesi çok iyi değil diyorlar. Pişman olmak istemiyorum alıp. Az para değil sonuçta.
Neden 6000 TL'ye alıyorsunuz onu? Pckolik'te 4900 TL'ye satiliyorken, 6000 vericekseniz madem Wl mouse Beast X serisine bakın.