Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Ya scroll değiştirteceksin ya da ikinci elde değeri düşmüş şekilde satacaksın. İnternette güzel ekipman tamiri yapan bir sayfa vardı adını unuttum şimdi.1 yıllık cihaz. Tekerlekte hafif hafif sıkıntı görmeye başladım. Sanki daha zor hareket ediyor. Viper V2 Pro'da da zamanında olduğu gibi.
Benzer sorun yaşayan var mı? Ne yapmak gerek? İkinci el satılır mı?
Galiba kronik bir problem Viper minidede vardı bu sorun.
Spartan 1
Başarılı
Garantiye gönder. 0 ürün gönderiyorlar çoğu zaman.1 yıllık cihaz. Tekerlekte hafif hafif sıkıntı görmeye başladım. Sanki daha zor hareket ediyor. Viper V2 Pro'da da zamanında olduğu gibi.
Benzer sorun yaşayan var mı? Ne yapmak gerek? İkinci el satılır mı?
Garantiye nasıl yollarım üstadım? Ürünü Amazon üzerinden aldım.Garantiye gönder. 0 ürün gönderiyorlar çoğu zaman.
Spartan 1
Başarılı
Razer Türkiye distribütörüne yaz. Kargo kodu göndersinler. Sende amazon faturası ile beraber adamlara kargola.Garantiye nasıl yollarım üstadım? Ürünü Amazon üzerinden aldım.
Arkadaş değişim yapmazlar yazmış...Razer Türkiye distribütörüne yaz. Kargo kodu göndersinler. Sende amazon faturası ile beraber adamlara kargola.
Link veya mailleri var mı?Razer Türkiye distribütörüne yaz. Kargo kodu göndersinler. Sende amazon faturası ile beraber adamlara kargola.
Spartan 1
Başarılı
Ona internetten bakmak zor değil. Google'a razer türkiye distribütörü yazıp E-mail adreslerine bak işte.