Viral video, Almanya'nın Sylt adasında "Almanya Almanlar içindir, yabancılar dışarı” şarkısını söyleyen gençleri gösteriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tear
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 689
  • Etiketler Etiketler
    almanya video
Gayet normal. Avrupa bizdekinin 10/1'i kadar sığınmacı almasına rağmen suç oranını patlattılar. Her gün tecavüz ve cinayet haberleri yağıyor. Bunlar yüzünden Hitler sempatizanları inanılmaz arttı. En son Almanya'ya iş için gittiğimde kafasının arkası ve kolları ırkçı nazi gruplara ait dövmelerle dolu çok sayıda genç gördüm. 5-10 yıla kadar kan dökülmeye başlar ve nazism yeniden doğar.

Nazicilik ile bu olayın alakası yok, Almanlar bile Neo-Nazileri sevmiyor artık milliyetçilik ile nazizm farklı bir olay.

Başlık çok anlaşılır olmuş teşekkürler.

Hocam çeviriyi siz mi yaptınız çeviri uygulaması mı?

Başlık çok anlaşılır olmuş teşekkürler.

Hocam çeviriyi siz mi yaptınız çeviri uygulaması mı?
Ben çevirdim başlık gayet anlaşılır “Almanlar için Almanya, Yabancılar dışarı” neyini anlamadınız anlamadım.

Ben çevirdim başlık gayet anlaşılır “Almanlar için Almanya, Yabancılar dışarı” neyini anlamadınız anlamadım.
"Almanya Almanlar içindir, yabancılar dışarı" daha doğru bir çeviri olmaz mıydı?

Bu arada yanlış anlaşılmasın, İngilizcenizi kötülemiyorum. Olur böyle şeyler.
Kafam Almancada kaldı, İngilizceye Almanca demedim, demem artık. Neyse, size hangisi uygunsa onu yapınız, bana göre diğeri daha doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…