Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Türkçe meali nedir?
Hayattan bıktım
Uzman
Gayet normal. Avrupa bizdekinin 10/1'i kadar sığınmacı almasına rağmen suç oranını patlattılar. Her gün tecavüz ve cinayet haberleri yağıyor. Bunlar yüzünden Hitler sempatizanları inanılmaz arttı. En son Almanya'ya iş için gittiğimde kafasının arkası ve kolları ırkçı nazi gruplara ait dövmelerle dolu çok sayıda genç gördüm. 5-10 yıla kadar kan dökülmeye başlar ve nazism yeniden doğar.
Eskiden aryanlar için Almanya diyorlardi.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Nazicilik ile bu olayın alakası yok, Almanlar bile Neo-Nazileri sevmiyor artık milliyetçilik ile nazizm farklı bir olay.Gayet normal. Avrupa bizdekinin 10/1'i kadar sığınmacı almasına rağmen suç oranını patlattılar. Her gün tecavüz ve cinayet haberleri yağıyor. Bunlar yüzünden Hitler sempatizanları inanılmaz arttı. En son Almanya'ya iş için gittiğimde kafasının arkası ve kolları ırkçı nazi gruplara ait dövmelerle dolu çok sayıda genç gördüm. 5-10 yıla kadar kan dökülmeye başlar ve nazism yeniden doğar.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Ben çevirdim başlık gayet anlaşılır “Almanlar için Almanya, Yabancılar dışarı” neyini anlamadınız anlamadım.Başlık çok anlaşılır olmuş teşekkürler.
Hocam çeviriyi siz mi yaptınız çeviri uygulaması mı?
"Almanya Almanlar içindir, yabancılar dışarı" daha doğru bir çeviri olmaz mıydı?Ben çevirdim başlık gayet anlaşılır “Almanlar için Almanya, Yabancılar dışarı” neyini anlamadınız anlamadım.
- Makaleler
- 1
"Almanya almanlar içindir, yabancılar dışarı" daha doğru bir çeviri olmaz mıydı?
Sonunda benimle aynı fikirde birisi.
Bu arada yanlış anlaşılmasın, İngilizcenizi kötülemiyorum. Olur böyle şeyler.
Kafam Almancada kaldı, İngilizceye Almanca demedim, demem artık. Neyse, size hangisi uygunsa onu yapınız, bana göre diğeri daha doğru.
Kafam Almancada kaldı, İngilizceye Almanca demedim, demem artık. Neyse, size hangisi uygunsa onu yapınız, bana göre diğeri daha doğru.