Çözüldü Virüs nasıl temizlenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemkaraca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 614
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cemkaraca 53

Üstün
Merhaba,

Korsan oyun indireyim derken, virüs yedi bilgisayar. Sadece benim başıma gelen bir şey sanırım ki diğer crack indiren arkadaşların nedense başına gelmemiş. Her neyse, virüs nasıl temizlenir? Kaspersky ile tarattım sildi dedi ama hala virüs duruyor. Format kesin çözüm mü? Format atarsam virüs gider mi? Bir de temiz kurulum mu yapmalıyım yoksa yedekleme olmadan Windows ayarlarından mı sıfırlamaliyim?

Çözüm

KVRT, Adwcleaner, Hitman Pro, ESET Online Scanner, NPE işini halleder gibi. Ek olarak Defender da fena değil.

Hocam ilk kez indirdiğim için kendi aptallığım muhtemelen. Normalde yapmazdım ama çerezlerden dolayı da bi şey olmuş olabilir bilmiyorum. Ama sebebi siz değilsiniz yüksek ihtimal kendi dikkatsizliğim.

KVRT, Adwcleaner, Hitman Pro, ESET Online Scanner, NPE işini halleder gibi. Ek olarak Defender da fena değil.
Defender, setup.exe 'yi silmez mi? Ben crack indirirken onu kapatıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…