Virüslü bilgisayarımda kullandığım maillere giriş yaptım. Herhangi bir şey indirmedim ve linke tıklamadım. Virüs bulaşır mı?
Eğer keylogger varsa o gmaili ve şifreyi yazarak girdiyseniz şimdiden geçmiş olsun.O bilgisayara format atmanız ve o hesabı ya silmeniz yada şifre değiştirerek ve 2FA koruması alarak önlem alabilirsiniz.

Çok emin değilim ya net bilgi veremiyecem ama vermeye çalışırım

He tamam anladım olay şu ise sıkıntı olmaz: Virüslü bilgisiyarındaki maillere yeni bir bilgisayar ile girdin ve hiçbir linke tıklamamış isen sıkıntı olmaz çok emin değil ama olmaz heralde.
Olabilir hocam hala o hesaba girmeye çalışabilirler mail yağmuruna bile tutabilirler hatta.

Eğer keylogger varsa o Gmail'i ve şifreyi yazarak girdiyseniz şimdiden geçmiş olsun. O bilgisayara format atmanız ve o hesabı ya silmeniz ya da şifre değiştirerek ve 2FA koruması alarak önlem alabilirsiniz.

Olabilir hocam hala o hesaba girmeye çalışabilirler mail yağmuruna bile tutabilirler hatta.

Hocam virüslü bilgisayarımda kullandığım mailleri yeni sistemime girmiştim benim sorum bu mailler üzerinden yeni sisteme virüs geçer mi?

Virüslü bilgisayarımda kullandığım maillere giriş yaptım. Herhangi bir şey indirmedim ve linke tıklamadım. Virüs bulaşır mı?
Zaten virüs varken daha nasil virus bulassin hocam sadece hesaplariniz calinabilir haberiniz olsun.

Hocam virüslü bilgisayarımda kullandığım mailleri yeni sistemime girmiştim benim sorum bu mailler üzerinden yeni sisteme virüs geçer mi?
O zaman sadece mail hesabini kullandiniz diye bir sey olmaz, ancak mail patladımış olabilir maildeki linklere dosyalara eklere falan tiklamayin.