Silmenize gerek yok. Mail içinde gönderilen kaydedilen link varsa falan tıklamayın dediğim gibi hesabı güzelce temizleyin oturumları kapatın bağlı hesaplara bakın kullanabilirsiniz Mail'i halen
Detaylar
Kim cevapladı?Batuşş
Uzman
Eğer keylogger varsa o gmaili ve şifreyi yazarak girdiyseniz şimdiden geçmiş olsun.O bilgisayara format atmanız ve o hesabı ya silmeniz yada şifre değiştirerek ve 2FA koruması alarak önlem alabilirsiniz.Virüslü bilgisayarımda kullandığım maillere giriş yaptım. Herhangi bir şey indirmedim ve linke tıklamadım. Virüs bulaşır mı?
Olabilir hocam hala o hesaba girmeye çalışabilirler mail yağmuruna bile tutabilirler hatta.Çok emin değilim ya net bilgi veremiyecem ama vermeye çalışırım
He tamam anladım olay şu ise sıkıntı olmaz: Virüslü bilgisiyarındaki maillere yeni bir bilgisayar ile girdin ve hiçbir linke tıklamamış isen sıkıntı olmaz çok emin değil ama olmaz heralde.
Alparow
Uzman
Eğer keylogger varsa o Gmail'i ve şifreyi yazarak girdiyseniz şimdiden geçmiş olsun. O bilgisayara format atmanız ve o hesabı ya silmeniz ya da şifre değiştirerek ve 2FA koruması alarak önlem alabilirsiniz.
Olabilir hocam hala o hesaba girmeye çalışabilirler mail yağmuruna bile tutabilirler hatta.
Hocam virüslü bilgisayarımda kullandığım mailleri yeni sistemime girmiştim benim sorum bu mailler üzerinden yeni sisteme virüs geçer mi?
Batuşş
Uzman
Virüs geçmez ama mail patlar ki her türlü bi kere giriş yapmayı denemiş virüs.Hocam virüslü bilgisayarımda kullandığım mailleri yeni sistemime girmiştim benim sorum bu mailler üzerinden yeni sisteme virüs geçer mi?
Alparow
Uzman
Virüs geçmez ama mail patlar ki her türlü bir kere giriş yapmayı denemiş virüs.
Mailler zaten önemsizmiş önemli bir şey var mı? Diye bakmaya girmiştim.
- Makaleler
- 19
Zaten virüs varken daha nasil virus bulassin hocam sadece hesaplariniz calinabilir haberiniz olsun.Virüslü bilgisayarımda kullandığım maillere giriş yaptım. Herhangi bir şey indirmedim ve linke tıklamadım. Virüs bulaşır mı?
O zaman sadece mail hesabini kullandiniz diye bir sey olmaz, ancak mail patladımış olabilir maildeki linklere dosyalara eklere falan tiklamayin.Hocam virüslü bilgisayarımda kullandığım mailleri yeni sistemime girmiştim benim sorum bu mailler üzerinden yeni sisteme virüs geçer mi?