Makaleler
3
Genelde bu ablaya güveniyorlar. Ancak false-positive de olabilir. İndirmiş olduğunuz sitenin korsan paylaşım yaptığını unutmayın. Dosyaların %100 temiz olduğunu kimse söyleyemez. Ayrıca bu ablanın sahte sitelerini de açtılar.
Hocam ne var ki emin konuşamıyoruz. Ben de emin değilim.

Evet, FitGirl ablamızdan bahsettiği zaman anladım. Korsana destek vermiyoruz zaten ama arkadaşa bu sitelerin de kesin güvenilir olmadığını söylemekte fayda var.

Zaten güvenilir değil, adamlar boşuna kaç dolarlık oyunu sana bedavaya vermiyor. Senin PC’ni zombi yapıyor. Bir de yetmezmiş gibi korsan oyun yüzünden oyun yapımcıları hakkını alamıyor. Ondan sonra Türkiye’ye niye dil desteği gelmiyor? Şahsen ben de getirmezdim. Bu zamanda döner yemek bile oyundan pahalı olmuş. Eğer paran yoksa oynayanlara diyorum, Steam’de birçok oyun, dahil Resident Evil demo, sana sunuyor veya ücretsiz oyun çok.

Artı -1 Eksi
Üçüncü taraf bir yerden ya da sahte FitGirl sitesinden indirdiyseniz zararlı yazılım ihtimali bir hayli yüksek. Ancak, ".site" ile biten orijinal site ise sorun yok.

Zaten güvenilir değil, adamlar boşuna kaç dolarlık oyunu sana bedavaya vermiyor.
O oyunu kırmalarının iki sebebi var.

1- Destekledikleri Warez davası,
2-Korsan camiasında grup olarak prestij kazanmaları.

Korsan illa virüs/zararlı yazılım bulaştıracak diye bir şey yok. Zamanında orijinalinden daha güvenilir korsan içerikler bile gördük. Önemli olan hangi kaynakları kullanacağını bilmek

Bu konu hakkında daha detaylı bilgi edinmek için rehberimi okuyabilirsiniz.

Ek olarak, korsan yüzünden oyun yapımcıları hakkını alamıyor demek bilinçsizce bir yorum olmuş. Tam tersi, oyun yapımcılarına bedava reklam sağlıyor korsan. Zamanında, bundan faydalanmak için Bethesda, kasıtlı olarak DOOM Eternal oyununu DRM koruması olmadan bir platformda yayınlamıştı. Anlayacağınız korsan işi büyük yapımcıların işine geliyor.

Türkçe dil desteği gelmemesinin sebebi de korsan değil. Yapımcıların burada yeterince kâr edememesi. Eğer korsan, dil desteği gelmemesi için bir sebep olsaydı, bugün korsanın babası Rusya için dil desteği gelmezdi.

Son düzenleme: