O da desteklemiyor bi tek FF destekliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Brave MV2 desteğini devam ettirecek hocam.
bymfw4
Uzman
Edge'in son haline göre nasıldır acaba? Hangi konularda daha iyi, hangi konularda daha kötü?
KakaoluKekAdam
Yetkin
Brave MV2 destekliyor bu arada.
Brave MV2 destekliyor bu arada.
Eki Görüntüle 126818
En fazla 5 eklenti var orada.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Yeterli bence.
Tarayıcılarda bir standart olmaması çok kötü benim gibi tek tarayıcı kullanmak isteyenler için. Edge Apple tarafında düzgün reklam engellemiyor. Safari diğer platformlarda bulunmuyor. Firefox reklam engelleyici içermiyor Apple ürünlerde kullanışsız. Windows tarafında çoğu iyi. Android tarafında Chromium'lar bir yere tıklayınca falan çıkan mavi backfeed yüzünden kötü.
Ben bunu yazdıktan sonra Vivaldi ardı ardına reklam kaçırdı cesur indirmeye gidiyorum.
Reklam engelleyici kullanımı için küçük desteklere gerek yok o tarayıcı kullanan bir niye kullansın öyle eklentiler.
Ben bunu yazdıktan sonra Vivaldi ardı ardına reklam kaçırdı cesur indirmeye gidiyorum.
Son düzenleme:
En işlevsel tarayıcıdır. Uzun zamandır kullanıyorum. Nadiren bazı güncellemeler stabiliteyi bozuyor ama hemen düzeltiyorlar. Senkronizasyonu da iyi çalışıyor.
MV2 desteğini sürdürseydi muhtemelen kullanırdım. Ama rakip olarak çıktığı eski dostum Opera bile MV2 desteğini sürdüreceğini açıkladı. Ve beni kazandı. Üzgünüm Vivaldi.
İstediğin siteyi panele ekleyebilmek ve bunun stabil çalışmasını bayağı sevdim. Gayet hoş ve bir sürü özelliği var.