İleride böyle bir planları var mış hocam galiba öyle demişlerdi bana ama yan sekmeler bana daha iyi geldi alıştıktan sonra.

Ben güncel olarak Brave kullanıyorum, yakında Zen Browser'a geçeceğim için Brave sekmelerini yan olarak ayarladım ve cidden çok daha iyi oldu birkaç kısayol atayınca.

Bir süredir kullanıyorum ana tarayıcı olarak birkaç bug hariç bir problemim olmadı. Son güncellemeden önce anlık donmaları oluyordu ki bu çoklu sayfaları yüklerken oluyordu ama çözüldü. Beni uzun zaman sonra tatmin eden bir tarayıcı oldu, umarım böyle devam eder.

Bence Firefox, Zen'in başarısının farkında. Dikey getiriyorlar şu an nightly ile test ediyorlar. Zen gibi imleç götürünce gözüken özelliği devam ettirirler muhtemelen ki şu an da var. Tam ekran yaptıktan sonra imleçi yukarıya götürünce sekmeler gözüküyor. Zengin artısı o zaman ne olur bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Firefox, Zen'in başarısının farkında. Dikey getiriyorlar şu an nightly ile test ediyorlar. Zen gibi imleç götürünce gözüken özelliği devam ettirirler muhtemelen ki şu an da var. Tam ekran yaptıktan sonra imleci yukarıya götürünce sekmeler gözüküyor. Zengin artısı o zaman ne olur bilmiyorum.

Zen, Floorp, librewolf gibi tarayıcıların yükselme sebebi Firefox'un son zamanlarda saçmalamasından kaynaklı en son zaten eklenen veri toplama ayarı Firefox benim gözümde bitmişti (kapanıyor orası ayrı mesele ama varsayılan açık gelmesi üzmüştü beni)