Çözüldü VMware MacOS İnternete Bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Naumia

Başarılı
Merhaba, YouTube üzerinden "Sanal Bilgisayara MacOS Sonoma Nasıl Kurulur" videosundaki gibi bütün işlemleri uyguladım lakin hiçbir şekilde sisteme internet bağlantısı gerçekleşmiyor. Unlocker ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Ağ kısmında durum nedir? Bir de macOS değil de Windows altında ağ durumu nedir?
Windows altında bütün bağlantılarım sorunsuz çalışıyor lakin, macOS'ta DHCP ayarlarını yaptığım halde giremiyorum. Temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Aynı şekilde VMWare Yardımcı Kurulum programını macOS'e entegre ettiğim halde monitör çözünürlüğüme de ayarlanmıyor.

VMware'in Windows için bazı ağ bağdaştırıcıları kurmuş olması lazım, onlar kurulu mu diye kontrol etmenizde fayda var.
Recep Abi'nin dediği gibi VMware'in sanal ağ bağdaştırıcısı kurması lazım. Eğer onlarda kurulu ise VMware Tools'u kurdunuz mu? Kurulumda sıkıntı olabilir, sizden ricam tekrar kurmayı denemeniz olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…