Merhaba. Sanal Monterey sürümünü kullanıyordum ve internetim falan sorunsuzdu. Bir program yüzünden sürüm yükseltmem gerekti ve Sonoma yeni bir kurulum yaptım ama ne yaptıysam interneti çalıştıramadım. Ethernet var ama bağlantı yok. Acaba yardım edebilir misiniz, nedendir? Ayrıca son çare olarak elimde ASUS N-14 var, çalıştırmamın bir yolu var mıdır? VMware Workstation 16 Pro kullanıyorum.
Alakası var mıdır hiç bilmiyorum ama macOS 14 unlockerını bulamadığım için macOS 11 sürümünde kurdum.
Son çare olarak ASUS N14'ü bu sürücü kullanabileceğim söylendi ama kurarken SIP açık uyarısı alıyorum: GitHub - chris1111/Wireless-USB-Big-Sur-Adapter
Sanal bilgisayarda SIP'i kapatamıyorum. Terminal'den Recovery Mod'u açmaya çalıştığımda error setting variable - 'recovery-boot-mode': (iokit/common) not permitted. hatasını alıyorum. İnternet ile deneyince normal boot oluyor. Boot Manager'dan denediğimde de Recovery altında boot EFI yok.
Vmx'e macosguest. Forcerecoverymodeınstall = "true" yazdığımda da loopta kalıyor VMware logosu. SIP'i nasıl kapatırız ya da Recovery Mod'u nasıl açabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
VMware macOS utilities. Contribute to DrDonk/unlocker development by creating an account on GitHub.
github.com
Son sürüm Unlocker'ı kurun. Yeni bir sanal makineyi önerilen ayarlarda kurun ve işletim sistemini macOS 14 olarak ayarlayın. Sanal makinede böyle bir problem yaşanmaması gerekiyor.
VMware macOS utilities. Contribute to DrDonk/unlocker development by creating an account on GitHub.
github.com
Son sürüm Unlocker'ı kurun. Yeni bir sanal makineyi önerilen ayarlarda kurun ve işletim sistemini macOS 14 olarak ayarlayın. Sanal makinede böyle bir problem yaşanmaması gerekiyor.
Teşekkür ederim hocam, aynısını yaptım ve yeni iso dosyasıyla tekrardan kurdum. Sorunum çözüldü. Aynısını daha önce de yapmıştım ama çözülesi var mış demek ki. Yeni iso dosyasıyla tekrar kurulum deneyin.