Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Başka bir konuda bir üye yardımcı olmuş. Link hala canlı gözüküyor.
Ben önceden yedek olsun diye diye 17 Player'ı indirmiştim orijinal kaynaktan. hemen drive linki yapıp sizinle paylaşıyorum:
Microsoft OneDrive
Aynı durumu yaşadım, mecbur korsan indirmek durumunda kaldım.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Aynı durumu yaşadım, mecbur korsan indirmek durumunda kaldım.
Hocam neden kapalı indirme sitesi hala anlamadım?
Hocam Wayback Machine'le indirme sitesini 30 Nisandan öncesine aldım iniyor ama aşırı yavaş iniyor.
Son düzenleme:
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben önceden yedek olsun diye diye 17 Player'ı indirmiştim orijinal kaynaktan. hemen drive linki yapıp sizinle paylaşıyorum:
Microsoft OneDrive
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Oldu hocam sağ olun.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Bu linklerden indirebilirsiniz:
VMware Player
VMware Workstation Pro
Linkleri VMware sitesinden wayback ile aldım. Sorun çözüldü ama ileride tekrar lazım olabilir diye ekliyorum.
VMware Player
VMware Workstation Pro
Linkleri VMware sitesinden wayback ile aldım. Sorun çözüldü ama ileride tekrar lazım olabilir diye ekliyorum.
7maniacs
Başarılı
VMware Player
VMware Workstation Pro
Sen çok kral bir insansın hocam VMware indiremeyince üzülmüştüm ama çözüm var mış Techolay Türkiye'nin en büyük foru mudur sonuna kadar Recep Baltaş.
VMware Player
VMware Workstation Pro
Hocam şimdi gördüm de uygulama 30gün deneme verdi kabul ettim Recep abinin macOS videosunda öyle bir deneme söz konusu değildi, nasıl çözebiliriz bunu anahtar falan bulsam, nasıl olur? Pro yükledim videodakiyle aynı olsun diye acaba Pro'ya deneme falan getirdiler de Player'a getirmediler mi ki?
Son düzenleme:
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Sen çok kral bir insansın hocam VMware indiremeyince üzülmüştüm ama çözüm var mış Techolay Türkiye'nin en büyük foru mudur sonuna kadar Recep Baltaş.
Hocam şimdi gördüm de uygulama 30gün deneme verdi kabul ettim Recep abinin macOS videosunda öyle bir deneme söz konusu değildi, nasıl çözebiliriz bunu anahtar falan bulsam, nasıl olur? Pro yükledim videodakiyle aynı olsun diye acaba Pro'ya deneme falan getirdiler de Player'a getirmediler mi ki?
İnternetten bulabilirsiniz hocam GitHub'a bakın hocam GitHub'da key bulunabiliyor.
Yeni konular
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle