sawyerford

Üstün
Yer
4 8 15 16 23 42
Bugün sokağımda kazı çalışması yapıldı ve binamın önünde fiberoptik kablosu döşendi. Telekom'ya da TurkNet olması umuduyla sordum fakat Vodafone fiber olduğunu belirttiler. Maksimum bir aya binalara çekeceklerini söylediler. Vodafone'un Superonline altyapısı kullandığını sanıyordum fakat anlaşılan kendi altyapısını da döşüyormuş. Ek olarak binamda 2013 yılından beri Sansüronline Fiber var.
Konumuz yani benim sorum Vodafone Fiber'i kendi altyapısında kullanıp memnun olan, sansür durumunun (DNS ve VPN engelleri) olup olmadığını ve ping durumlarından bana bahsedecek olan var mı? Teşekkürler.

Vodafone'un kendi altyapıları kaliteli hocam. Ping gibi konularda ise tamamen yaşadığınız yer ve altyapı merkezine uzaklığınız ile alakalı olarak değişebilir.

Sansüronline'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim özellikle DNS-VPN gibi engelleri yok.

Vodafone'un kendi altyapıları kaliteli hocam. Ping gibi konularda ise tamamen yaşadığınız yer ve altyapı merkezine uzaklığınız ile alakalı olarak değişebilir.

Sansüronline'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim özellikle DNS-VPN gibi engelleri yok.
Valla açıkçası DNS engeli yoksa bile şu an tercih edebilirim. Sorunsuzsa da tadından yenmez. Binaya taktıklarında geçmeyi düşünüyorum. Teşekkürler. Kendi routerıma kullanma engelim var mı peki? Şu an Sansüronline değil yine kendi routerımı kullanıyorum da. Şifrelerine erişip değişmiştim.