Çözüldü Vodafone hâla DNS engelliyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 442
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 228
  • Etiketler Etiketler
    dns vodafone
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

442

Yetkin
İlk 1.000!
Makaleler
8
Hattimi vodafone'a gecirme dusuncem var ama uzun suredir AdGuard DNS kullanıyorum, reklamlardan kurtuldum resmen; Vodafone'un ise DNS adreslerini engelledigini biliyordum. Guncelde vodafone kullanan arkadaslarim var ama ek fatura gelecek diye inat ettiler denetmediler. Vodafone hâla DNS engelleme islemi yapiyor mu? En azindan AdGuard DNS icin yapiyor mu?

Instagram engeli zamanı 1.1.1.1'in Play Store uygulaması Vodafone mobil veride çalışmıyorken Turkcell ve Türk Telekom'da çalışıyordu, bizzat 3 telefonda denedim. Belki bu durum ile alakalıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hattimi vodafone'a gecirme dusuncem var ama uzun suredir AdGuard DNS kullanıyorum, reklamlardan kurtuldum resmen; Vodafone'un ise DNS adreslerini engelledigini biliyordum. Guncelde vodafone kullanan arkadaslarim var ama ek fatura gelecek diye inat ettiler denetmediler. Vodafone hâla DNS engelleme islemi yapiyor mu? En azindan AdGuard DNS icin yapiyor mu?
Mobil operatör Vodafone için, hayır calismamakta.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt