Vodafone'dan TurkNet'e geçmek istiyorum ama geçişte Vodafone'la görüşüyorum modemi iade edeceksiniz, yeni firma gönderecek diyor. TurkNet'le görüşüyorum modem mülkiyeti bize geçiyor diyor, bayağı sıkıntı yaşayanlar var. Ne yapmalıyım?
TurkNet, Vodafone üzerinden geçiş yapacağınızı biliyor mu? Kablonet'ten geçiş yaparken bana da aynısını demişlerdi. Muhtemelen Türk Telekom kullandığınızı düşünüyorlar.
TurkNet, Vodafone üzerinden geçiş yapacağınızı biliyor mu? Kablonet'ten geçiş yaparken bana da aynısını demişlerdi. Muhtemelen Türk Telekom kullandığınızı düşünüyorlar.
Eğer ki Vodafone modemi geri istiyorsa vermek zorundasınız. Bunun için yapılabilecek bir şey yok. Türk Telekom kullansaydiniz modem mülkiyet hakkı TürkNet'e geçebilirdi.
Eğer ki Vodafone modemi geri istiyorsa vermek zorundasınız. Bunun için yapılabilecek bir şey yok. Türk Telekom kullansaydiniz modem mülkiyet hakkı TurkNet'e geçebilirdi.
TurkNet Fiber ve GigaFiber altyapılarda modem desteği sağlıyor. 1.200 TL kurulum bedeli ödeyeceksiniz. Bu 1.200 TL, 6 ay boyunca 200 TL olarak taksitlendirilir.