Bozend 13

Uzman
Makaleler
2
Arkadaşlar sizce geçilir mi ya da müşteri hizmetlerini arayıp uygun bir paketemi geçsem çekim gücüyle az bir şikayetim var Vodafone ile ilgili tahattütümün bitmesine 3 ay kaldi sizce başka operatörleremi baksam

Screenshot_2025-04-07-02-10-05-57_cd3256a312dd7d4cc7ba5d61e52c9d23.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen yıl hat taşımaya ağustos ayında büyük kampanyalar olmuştu, belki bu yılda olur.

Ben Vodafone'dan Türk Telekoma geçtim. İstanbul-Kocaeli bölgesinde Vodafone kullanırken Tofaş Şahin kullanıyor gibiydim. Şimdi hızlı giden bir Mercedes gibi hissediyorum.

Vodafone kesinlikle pişmanlıktır.

Arkadaşlar sizce geçilir mi ya da müşteri hizmetlerini arayıp uygun bir paketemi geçsem çekim gücüyle az bir şikayetim var Vodafone ile ilgili tahattütümün bitmesine 3 ay kaldi sizce başka operatörleremi baksam
Benim eşim kullanıyordu İstanbul gibi bir yerde çekmiyordu ve çok pahalı ya gelmeye başladı Turktelekoma geçti.

Umarım ilerleyen dönemlerde hat değişikliği sebebiyle, güzel kampanyalara geçme imkanına taş koymazlar. Çünkü her sene insanlar genelde başka operatörlere, daha uygun fiyatla geçiş yapıyor. Aynı operatörde kaldığınız da daha yüksek ücretler ödüyorsunuz. Vadofone pek iyi değil. En iyisi yine Turkcell. Daha doğrusu kötünün iyisi Turkcell. 4. operatör Netgsm girdi piyasaya Turkcell altyapısıyla, çok uygundu. Hemen taş koydular firmaya. Gelişmesine engel oldular, gelişmeye başlamıştı. Adamlar fiyatlarını yükseltmek zorunda kaldı. Ne kadar fazla firma, o kadar rekabet demek çünkü. Rekabet demekte, vatandaşa fayda demek.

Eğer maddi kaygılar sebebiyle abonelik taşıyarak uygun paket kullanma ihtiyacınız yoksa, ayrıca bunun dışında ahlaki kaygılarınız varsa ne Turkcell ne de onun laciverti Telekom'u kullanmanızı önermem. İkisi de devlet güdümünde olan ve sizden aldıkları parayı belirli cemaatlere ve siyasi partiye aktaran, abonelik fiyatlarının bu kadar fahiş olması, kuş kadar kotaya sahip olmanızın ve her noktada sövüşlenmenizin sebebi olan firmalara 5 kuruş kazandırmayın. 100 Mbps değil 30 alın, olduğunuz yerde az çekiyorsa 2 adım atın ama onlara para kazandırmayın.

Eğer maddi kaygılar sebebiyle abonelik taşıyarak uygun paket kullanma ihtiyacınız yoksa, ayrıca bunun dışında ahlaki kaygılarınız varsa ne Turkcell ne de onun laciverti Telekom'u kullanmanızı önermem. İkisi de devlet güdümünde olan ve sizden aldıkları parayı belirli cemaatlere ve siyasi partiye aktaran, abonelik fiyatlarının bu kadar fahiş olması, kuş kadar kotaya sahip olmanızın ve her noktada sövüşlenmenizin sebebi olan firmalara 5 kuruş kazandırmayın. 100 Mbps değil 30 alın, olduğunuz yerde az çekiyorsa 2 adım atın ama onlara para kazandırmayın.

Hocam zaten diğer hattım 8 yıldır Vodafone da her sene ucuz sunuyolardi taahhüt sonu hep bu hattada sunarlar umarım ve evet Turkcell başkanın Instagram'da takip ettiklerine bakarsa pek gecesim yok bu 2 firmaya

Vodafone Tobi'ye hattımı iptal edeceğim gibi bir şeyler yazarak Tobi üzerinden canlı desteğe bağlanıp geçebileceğim mevcut tarifelerden çok daha ucuz bir tarifeye geçmiştim geçen sene. Tobi üzerinden müşteri hizmetlerine bağlanıp "Ucuz tarifeniz yoksa hattımi iptal ediyorum." demeyi deneyin. Ucuz tarife verebilirler. Ama bence kalmaya değmez. Çekim gücü çok kötü. Bulunduğum şehrin merkezinde bile download 20 Mbps hızı geçmiyor.

Son düzenleme: