Çözüldü Vodafone'dan taksitli telefon almak nasıl işliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lully

Uzman
Bir telefon gördüm, fiyatı ₺10.999 X 3 ay olarak belirtilmiş. Şu an Vodafone müşterisiyim, yaklaşık 8 yıldır ev internet hizmetlerini kullanıyorum. Bazen telefonuma paket de alıyorum ama hattım faturalı değil.

Şimdi sorum şu:

Kartımda ₺10.999 var. Bu parayı kartımdan tek seferde çekerlerse, telefonu hemen gönderiyorlar mı? Yoksa bu ücret 3 aya mı bölünüyor ve ben her ay mı ödüyorum?

Yani özetle, ürünü şimdi alıp taksit taksit mi ödüyorum, yoksa peşin ödeme gibi mi işliyor?

Çözüm
@Lully, hocam faturanıza yansıyacak ücrettir o. ₺10.999 X 3 ay demek 33 bin gibi bir fiyat yapmakta. Her ay Vodafone İnternet paketinize 11 bin TL yansıtılacaktır. Yani taksit kartınıza değil faturanıza yapılır. Tabii faturanızın cihazı almak için yeterli olması gerekiyor. Telefon hemen gönderilir. Ancak operatörlerden telefon alınmaz. Nedenini ekte belirttim. İkisi arasındaki fark bariz ortada bilginize.
Özetle telefonu hemen alıyorsunuz ve taksit taksit ödüyorsunuz.

Peşin ödeme ve faizi ile faturaya taksite bölme gibi seçenekleri uygulamada görmeniz gerek. Görülmüyor mu?
Uygulamada henüz satın alma adımına geçmedim, o yüzden tam olarak nasıl işlediğini göremiyorum. Ancak merak ettiğim şu benim kullandığım banka kartı, kredi kartı değil. Bu durumda yine de taksit yapılabiliyor mu?

Fatura puanı özelinde cihaz ciddi bir faiz ile faturanıza taksitlendirilir hocam, fatura öderken cihaz taksidini de ödemiş olursunuz. Ama faizi vardır bilginiz olsun, fahiş artmakta fiyatı cihazın o şekilde.

@Lully, hocam faturanıza yansıyacak ücrettir o. ₺10.999 X 3 ay demek 33 bin gibi bir fiyat yapmakta. Her ay Vodafone İnternet paketinize 11 bin TL yansıtılacaktır. Yani taksit kartınıza değil faturanıza yapılır. Tabii faturanızın cihazı almak için yeterli olması gerekiyor. Telefon hemen gönderilir. Ancak operatörlerden telefon alınmaz. Nedenini ekte belirttim. İkisi arasındaki fark bariz ortada bilginize.
Özetle telefonu hemen alıyorsunuz ve taksit taksit ödüyorsunuz.

Son düzenleme:
Çözüm
İlk olarak peşinat alıyor, sonra 3 taksite bölerek faiziyle birlikte faturanıza yansıtıyor ücreti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…