Volvo V40 Cross Country nasıldır?

Bütçe
800.000-900.000 TL

CQBB 11

Başarılı
Yer
İstanbul
2013 model civarında, dizel ve manuel araç bakıyorum. Önceliklerim mümkünse değişensiz, ağır hasar kaydı olmayan ve 200.000 km’nin altında olması.

Araçtan beklentilerim öncelikle iç mekan ve malzeme kalitesi, yalıtım, yol tutuş ve konfor. Ayrıca rakip/alternatif olarak Golf, Kia Ceed ve alternatif olarak Leon gibi modelleri değerlendiriyorum.

Yıllık ortalama 15.000–18.000 km yol yaparım. %90’ı şehir içinde (İstanbul Avrupa Yakası). Aracı genellikle performanslı kullanıyorum.
Bütçem 800-900 bin TL civarında, 800-850 bin TL’ye daha yakınım.
Mevcutta 1 senedir 2011 Ford Focus 1.6 TDCi manuel kullanıyorum.

Bu doğrultuda siz ne önerirsiniz?

115 beygir pek yeterli değil eğer performans isteniyorsa bilgin olsun. Ancak yazılıma çok iyi yanıt veren bir motor bu 1.6 HDi-TDCi. Ama o yıllardaki versiyon 8 valf mi 16 valf mi hatırlamıyorum. 16 valf eski versiyonları birazcık sorunlu. Yerinde olsam 1.6 CRDi Kia Ceed alırım. Hem motor daha performanslı ve sorunsuz hem de konforu, yol tutuşunu, ses yalıtımını iyi ayarlamışlar.

Ceed'se 2018 üstüne çıkmak lazım. Çıkınca da bütçenin 1m civarında olması gerekir. Önceki kasaların iç dizaynı pek cezbetmiyor hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…