Volvo yetkili servisi Polestar'a bakar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volvoseverim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 768
Aklıma takıldı. İnternettte bir bilgi bulamadım. Bana aslında bakarmış gibi geliyor çünkü ortak platform kullanan araçları mevcut
XC40 platformu, Polestar 2 de kullanılmakta.
bilen, polestar sahibi olan arkadaşlar varsa beni bir aydınlatabilir mi?

Hocam yetkili servis daha doğru bilgi verebilir. Arayarak ulaşma imkanınız var mı?

Hocam normalde VAG grubu araçlara bakıyorlardı ancak geçen Seat aracımı VW'e götürdüm bakmadılar. Sahibi tanıdıktı da usta gönderdi baktı. Yani önceden bakıyor ama şimdi bakmıyor da olabilirler. En sağlıklısı aramanız olur.
Araç nedir hocam?

Hocam şimdi keyfi bir soru için aramak mantıksız olur diye aramadım. Sadece merak ettim dediğim gibi.
Servis, çağrı merkezi gibi yerler bu gibi soruları sormak için varlar. Mantıksız bir soru diye bir soru olamaz onlar için. İşleri sana yardımcı olmak. Yeri geldiğinde merakını gidermek. Potansiyel müşterisin sonuçta.

Polestar

Anladım hocam.

Araç yok bile hocam, sadece merak ettim. Umarım ileride olur. Tabii böyle giderse bir hayal olarak kalacak.

Polestar kendi sitesinde tüm Volvo teknikerlerinin Polestar hakkında bilgi sahibi olduğunu ve global olarak servis hizmeti alabileceğini belirtmiş fakat benim fikrim resmi olarak Türkiye'de araç satışa sunulmadığı için servis ağının da Türkiye'de geçerli olmayacağı yönünde.

Volvo Yetkili servisleri bakıyorlar.
Otomol ile görüşebilirsiniz.
V40 CC aracımı bakıma götürdüğüm zaman Polestar'a baktıklarını görmüştüm. Mekanik bakım için mi yoksa kaporta onarımı için mi gelmişti bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…