Zamanında bir arkadaşım ikinci el elektronik sigara almıştı, bayağı sevmiştim. Ben de şimdi almak istiyorum ama Vozol mu almalıyım, yoksa elektronik sigara mı almalıyım bilmiyorum. Hangi site güvenilir, onu da bilmiyorum. Aydın içinde bulabileceğimi de sanmıyorum.

Kendi odamda sigara içmeme kızıyorlar. Balkonda veya mutfakta da içmek istemediğimden dolayı aşırı kaliteli ve pahalı olmayan bir cihaz arıyorum.

Benim annem sigarayı bırakmak için Vozol alıyor. Sağlıksız olduğunun elbet farkındayım ama gel de anneme anlat. Muhtemelen bana diyeceği şey "ben bunu içtiğim dönemler sigara içesim gelmiyordu hem bunu daha az içiyordum" olur. Bence bunlar bahane gibi ya bırakmak isteyen her türlü azaltarak bırakabilir.

Benim annem sigarayı bırakmak için Vozol alıyor. Sağlıksız olduğunun elbet farkındayım ama gel de anneme anlat. Muhtemelen bana diyeceği şey "ben bunu içtiğim dönemler sigara içesim gelmiyordu hem bunu daha az içiyordum" olur. Bence bunlar bahane gibi ya bırakmak isteyen her türlü azaltarak bırakabilir.
Vozol cidden ayrı sıkıntı hocam ya. Aşırı efektör, aşırı aroma oranı, artı ülkedeki vozolların çoğunun sahte olması falan derken gider böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim cihazlar çok rahat bıraktırır sigarayı bak. Bir de 9mg tütünlü likit alırsın. Bende işe yaradı yani. Maddiyat açısından sıkıntı olmazsa bir dene istersen.

Almak isterim ama şu an müsait değilim yakında askere gideceğim bir de belki askerde bir şey bırakmama sebep olur.

Sigara bilinen bir düşman, zararları belli. Bu saatten sonra sigaranın "gizli yan etkileri" falan çıkmaz, uzun yıllarca detaylıca araştırıldı. Vozol ve elektronik sigaralar öyle değil. İnternette daha zararlı diyen de daha zararsız diyen de çok var ve hepsi kendilerince mantıklı argümanlar sunabiliyorlar.

Mantıklı olan bağımsız araştırmalar net sonuçlar ortaya koyana dek en kötü seçeneğin gerçek olduğunu varsayıp uzak durmak olur. Vozol (Vozol marka, ürünün türü vape) içen biri olarak sigaraya döndüm.