Tespit edilirse tüm hesabınız kapatılır muhtemelen, EULA'yı okumadım ama bu tür durumları yapmayacağımızı onayladığımız bir madde vardır illaki.

Ben de aldım fakat büyük ihtimalle oyunu geri alacaklar. Bir diğer diyeceğim şey ise: EA, madem böyle bir şey olmasını istemiyorsun, o zaman bölgesel fiyatlandırmayı bizim ülkemize de yap; bu oyunu 1600 TL’ye bize de getir.
Bir de şimdi yabancı Reddit kanallarına baktım, yavaş yavaş bazı kişilerden geri almaya başlamışlar. Para iadesi bazılarına yapılmış, bazılarına yapılmamış.

Ben de aldım fakat büyük ihtimalle oyunu geri alacaklar. Bir diğer diyeceğim şey ise: EA, madem böyle bir şey olmasını istemiyorsun, o zaman bölgesel fiyatlandırmayı bizim ülkemize de yap; bu oyunu 1600 TL’ye bize de getir.
Bir de şimdi yabancı Reddit kanallarına baktım, yavaş yavaş bazı kişilerden geri almaya başlamışlar. Para iadesi bazılarına yapılmış, bazılarına yapılmamış.
İade muhabbetini görmedim. Açıkcası uzun yıllardır bu yöntem var bir şey yapılacağını sanmıyorum. Ben oyunu kendim iade ettim zaten. İade sebebimde betadan kaynaklı. EA'ye güvenmediğim için.

FC26 paşalar gibi Türkçe spiker hatrına Steam'den satın alacağım, boyle bir risk almayacağım fazla veririm ama hesabımda sağlam durur.

Biraz önce satın aldım Steam'den, sadece kariyer oynayan birisiyim, Türkçe spiker geleceği için aldım umarım düzgün bir spiker görürüz yapay zekaya yaptırılmış saçma sapan bir Türkçe spiker olmaz olursa iade edeceğim.

Simulasyon modu+kariyer modu+Türkçe spiker bu 3'u bir arada güzel vakit geçireceğiz tabii düzgün yaparlarsa.

1756411939545.webp

Son düzenleme:
Yok değil. Mısır üzerinden aldım, Hindistan üzerinden aldım, Ukrayna üzerinden aldım, kur düşükken Güney Kore ile de aldım.

Ama EA; Mısır üzerinden fixlemiş gibi gözüküyor. Ödemeyi yapacağım derken bölge hatası veriyor. Ukrayna'da sorun yok ki alabilmişsiniz zaten.

Ben alırken hiçbir kartı kabul etmiyor nasıl aldınız acaba BF6 için

We were unable to verify your credit or debit Card. Please.
Check your payment details and try again. Alternatively try an-
Other credit Card or payment option or check with your Card.
İssuer or bank.

Güncelleme: Mobilden deneyince oldu

Son düzenleme:
Yok değil. Mısır üzerinden aldım, Hindistan üzerinden aldım, Ukrayna üzerinden aldım, kur düşükken Güney Kore ile de aldım.

Ama EA; Mısır üzerinden fixlemiş gibi gözüküyor. Ödemeyi yapacağım derken bölge hatası veriyor. Ukrayna'da sorun yok ki alabilmişsiniz zaten.
Maşallah hocam tüm dünyadan almışsınız.

Battlefield 6 konusunda birkaç arkadaş yorumlara Ukrayna VPN ile alın 1.600 TL fiyatına denk geliyor yazmış. Ben de test etmek için bir tane Ukrayna VPN'si açtım ve EA sitesi üzerinden sipariş verdim. Ödemeyi kabul etti. Kartımdan 1.700 TL bloke koydu. Bu VPN muhabbetini birçok kişi EA Play Pro için yapıyor diye biliyorum. Aranızda bunu yapıp ban yiyen var mı?

Oyun kütüphane de gözüküyor.
Hocam son durum nedir? Bir sorun yaşadınız mı? Deneme şansınız olmuştur sanırım?