Oyunu hiç oynamadım yapılıyorsa iyi ne zamana olur peki ? Dün saat 19.32 de talep oluşturdum. Bir de ukranya dan aldığım icin sıkıntı çıkarmaz deme bankalar falan.
Ben fc25 almıştım yok ea parasını aldıktan sonra iade fialn yapmadı.
Sen ultimate sürümü alip eğer coin falan gectiyse yapmiyorlar.

@alp15eren hocam bakar mısınız?

Son düzenleme:
Battlefield 6 konusunda birkaç arkadaş yorumlara Ukrayna VPN ile alın 1.600 TL fiyatına denk geliyor yazmış. Ben de test etmek için bir tane Ukrayna VPN'si açtım ve EA sitesi üzerinden sipariş verdim. Ödemeyi kabul etti. Kartımdan 1.700 TL bloke koydu. Bu VPN muhabbetini birçok kişi EA Play Pro için yapıyor diye biliyorum. Aranızda bunu yapıp ban yiyen var mı?

Oyun kütüphane de gözüküyor.
Steam üzerinden VPN ile Ukrayna'ya bağlanıp BF6 satın almıştım bir sorun çıkmadı. Daha sonrasında farklı sebeplerden iade ettim. 3 ay para birimi değiştiremedim ve şu an daha yeni MENA bölgesine geçtim. Herhangi bir ban yemedim. 3 ay boyunca oyunları da biraz daha uygun fiyata satın aldım. Aldığım oyunları da kullanıyorum. EAPlay platformunu bilemiyorum ben Steam üzerinden satın aldığım için orası hakkında yorum yapmam pek doğru olmaz.

Steam üzerinden VPN ile Ukrayna'ya bağlanıp BF6 satın almıştım bir sorun çıkmadı. Daha sonrasında farklı sebeplerden iade ettim. 3 ay para birimi değiştiremedim ve şu an daha yeni MENA bölgesine geçtim. Herhangi bir ban yemedim. 3 ay boyunca oyunları da biraz daha uygun fiyata satın aldım. Aldığım oyunları da kullanıyorum. EAPlay platformunu bilemiyorum ben Steam üzerinden satın aldığım için orası hakkında yorum yapmam pek doğru olmaz.
Bro bende ea den fc 26 aldım ukranyadan iade ediyorum 2 gun olacak. Bir sıkıntı çıkarmıyorlar degilmi