cakiiiiiii3 2
Uzman
Kac günde yaptılar iadeyi.Hocam dediğim gibi ben Steam üzerinden satın aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. EAPlay platformunun iade politikasını incelemeni tavsiye ederim.
Kac günde yaptılar iadeyi.Hocam dediğim gibi ben Steam üzerinden satın aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. EAPlay platformunun iade politikasını incelemeni tavsiye ederim.
Steam'in standart iade politikası ile aynı. 2 gün içinde para hesabıma geldi.
Vallahi bende hala talebiniz işleniyor diyor daha doğrusu ödeme bekleniyor diyor. Bu ne demek? İade talebi onaylanip paranin gecmesimi bekleniyor?Steam'in standart iade politikası ile aynı. 2 gün içinde para hesabıma geldi.
Dediğim gibi EAPlay üzerinden iade talebinde bulunduysanız iade süreci farklı işliyor olabilir.Vallahi bende hala talebiniz işleniyor diyor daha doğrusu ödeme bekleniyor diyor. Bu ne demek? İade talebi onaylanip paranin gecmesimi bekleniyor?
Battlefield 6 konusunda birkaç arkadaş yorumlara Ukrayna VPN ile alın 1.600 TL fiyatına denk geliyor yazmış. Ben de test etmek için bir tane Ukrayna VPN'si açtım ve EA sitesi üzerinden sipariş verdim. Ödemeyi kabul etti. Kartımdan 1.700 TL bloke koydu. Bu VPN muhabbetini birçok kişi EA Play Pro için yapıyor diye biliyorum. Aranızda bunu yapıp ban yiyen var mı?
Oyun kütüphane de gözüküyor.
Ban yemedim. Yazı o şekilde kalktı diye hatırlıyorum.Hocam bende FC27 aldım ama işleniyor olarak kaldı bende iade ettim başka kartla tekrar deneyeceğim iade geldikten sonra siz ban falan yediniz mi ve işleniyor yazısı söylediğiniz gibi oyun çıktığı zaman mı kalktı diğer arkadaşlar gibi oyun kütüphanemede gelmişti.
Ban yemedim. Yazı o şekilde kalktı diye hatırlıyorum.
Hayır. FC oynamıyorum.