Çözüldü VS Code JavaScript intellisense sorunu nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KökBilgi

Uzman
Web de işlem yapmamama rağmen Node.js tarafını algılamıyor bu sorunu nasıl çözerim? Misal require fonksiyonu yerine requestAnimationFrame çıkıyor.

Çözüm
Require kullanmadigim icin fazla bir yol bilmiyorum fakat "npm install --save-dev @types/node" komutu karsilastiginiz problemin onune geciyor.
Require kullanmadigim icin fazla bir yol bilmiyorum fakat "npm install --save-dev @types/node" komutu karsilastiginiz problemin onune geciyor.

Çözüm
Require kullanmadigim icin fazla bir yol bilmiyorum fakat "NPM install --save-dev @types/node" komutu karsilastiginiz problemin onune geciyor.

Onu yaptığımda da çözülmedi başka bir çözüm yolu yok mu yav yarım saat harcadım sırf autocomplete için.

İfadeler: 503
Copilot vb. zımbırtılar kullanmanızı tavsiye ederim. Bahsettiğiniz şeyin bende olmadığının farkında bile değildim. Gerçi Node.js zımbırtıları ile pek işim olmuyor.

npm install --save-dev @types/node bende çalışıyor. VS Code settings.json dosyasına şunu (ya da duruma göre alternatifini) eklemeyi denediniz mi?

Kod:
{
  "typescript.npm": "C:\\Program Files\\nodejs\\npm.cmd"
}

Son düzenleme:

Çok garip şimdi çalışmaya başladı, konuyu açmadan önce de kurmuştum çalışmamıştı VS Code'nin kesin bana bir garezi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…