Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KökBilgi

Uzman
Web de işlem yapmamama rağmen Node.js tarafını algılamıyor bu sorunu nasıl çözerim? Misal require fonksiyonu yerine requestAnimationFrame çıkıyor.

1747864262555.webp

Çözüm
Require kullanmadigim icin fazla bir yol bilmiyorum fakat "npm install --save-dev @types/node" komutu karsilastiginiz problemin onune geciyor.
Copilot vb. zımbırtılar kullanmanızı tavsiye ederim. Bahsettiğiniz şeyin bende olmadığının farkında bile değildim. Gerçi Node.js zımbırtıları ile pek işim olmuyor.

npm install --save-dev @types/node bende çalışıyor. VS Code settings.json dosyasına şunu (ya da duruma göre alternatifini) eklemeyi denediniz mi?

Kod:
{
  "typescript.npm": "C:\\Program Files\\nodejs\\npm.cmd"
}

Son düzenleme:
Copilot vb. zımbırtılar kullanmanızı tavsiye ederim. Bahsettiğiniz şeyin bende olmadığının farkında bile değildim. Gerçi Node.js zımbırtıları ile pek işim olmuyor.

npm install --save-dev @types/node bende çalışıyor. VS Code settings. JSON dosyasına şunu (ya da duruma göre alternatifini) eklemeyi denediniz mi?

Kod:
{
 "typescript.npm": "C:\\Program Files\\nodejs\\npm.cmd"
}

Çok garip şimdi çalışmaya başladı, konuyu açmadan önce de kurmuştum çalışmamıştı VS Code'nin kesin bana bir garezi var. :D