Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Require kullanmadigim icin fazla bir yol bilmiyorum fakat "npm install --save-dev @types/node" komutu karsilastiginiz problemin onune geciyor.
Require kullanmadigim icin fazla bir yol bilmiyorum fakat "npm install --save-dev @types/node" komutu karsilastiginiz problemin onune geciyor.
KökBilgi
Uzman
Require kullanmadigim icin fazla bir yol bilmiyorum fakat "NPM install --save-dev @types/node" komutu karsilastiginiz problemin onune geciyor.
Onu yaptığımda da çözülmedi başka bir çözüm yolu yok mu yav yarım saat harcadım sırf autocomplete için.
- Makaleler
- 3
Copilot vb. zımbırtılar kullanmanızı tavsiye ederim. Bahsettiğiniz şeyin bende olmadığının farkında bile değildim. Gerçi Node.js zımbırtıları ile pek işim olmuyor.
npm install --save-dev @types/node bende çalışıyor. VS Code settings.json dosyasına şunu (ya da duruma göre alternatifini) eklemeyi denediniz mi?
Kod:
{
"typescript.npm": "C:\\Program Files\\nodejs\\npm.cmd"
}
Son düzenleme:
KökBilgi
Uzman
Copilot vb. zımbırtılar kullanmanızı tavsiye ederim. Bahsettiğiniz şeyin bende olmadığının farkında bile değildim. Gerçi Node.js zımbırtıları ile pek işim olmuyor.
npm install --save-dev @types/nodebende çalışıyor. VS Code settings. JSON dosyasına şunu (ya da duruma göre alternatifini) eklemeyi denediniz mi?
Kod:{ "typescript.npm": "C:\\Program Files\\nodejs\\npm.cmd" }
Çok garip şimdi çalışmaya başladı, konuyu açmadan önce de kurmuştum çalışmamıştı VS Code'nin kesin bana bir garezi var.