Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kullandığınız temadan şüphelendim. Hazırda gelen temalarda SCSS ile CSS aynı görünüyor bende. Temanın ismi ne? Hazırda gelenlerden biri değil gibi.
Şuradan anladığıma ve internetten araştırdığıma göre
Kullandığınız Sass eklentisi, VS Code'un
Tabii SCSS'e geçince yazım şekli falan değişiyormuş, süslü parantez kullanımı gibi. Daha fazla bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım.
.scss için VS Code resmî destek sağlıyorken .sass için sağlamıyor:Visual Studio Code has built-in support for editing style sheets in CSS.css, SCSS.scssand Less.less.
Kullandığınız Sass eklentisi, VS Code'un
.scss için sunduğu özelliklerin hepsini .sass için sunmuyor. Ben de denedim. Dosya uzantısını .scss'e dönüştürdüğüm anda özellikler belirdi, dosya tıpkı CSS gibi göründü.Tabii SCSS'e geçince yazım şekli falan değişiyormuş, süslü parantez kullanımı gibi. Daha fazla bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım.
Dosya uzantısını .scss yaptığımda da algılamıyor.Şuradan anladığıma ve internetten araştırdığıma göre.scssiçin VS Code resmî destek sağlıyorken.sassiçin sağlamıyor:
Kullandığınız Sass eklentisi, VS Code'un.scssiçin sunduğu özelliklerin hepsini.sassiçin sunmuyor. Ben de denedim. Dosya uzantısını.scss'e dönüştürdüğüm anda özellikler belirdi, dosya tıpkı CSS gibi göründü.
Tabii SCSS'e geçince yazım şekli falan değişiyormuş, süslü parantez kullanımı gibi. Daha fazla bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım.
Kullandığınız temadan şüphelendim. Hazırda gelen temalarda SCSS ile CSS aynı görünüyor bende. Temanın ismi ne? Hazırda gelenlerden biri değil gibi.
Fleet temasını kullanıyordum sanırsam bununla ilgili imiş.Kullandığınız temadan şüphelendim. Hazırda gelen temalarda SCSS ile CSS aynı görünüyor bende. Temanın ismi ne? Hazırda gelenlerden biri değil gibi.
Fleet temasını kullanıyordum sanırsam bununla ilgili imiş.
Ben de denedim şimdi, şunu kurdum. SCSS'i desteklediğini belirtmişler ama bende de sizinki gibi göründü. Zayıf bir destektir belki.
Ben de kullandığım tema önereyim bari. : ) One Dark Pro (Darker olan), severim. Bir YouTuber'dan görmüştüm, izleye izleye gözümü alıştırdı.