Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

24

Becerikli
İlk 1.000!
Merhaba, eklentiyi kurmama rağmen sass ve SCSS uzantılı dosyalarda CSS'deki gibi renklendirme yapamıyorum. Özel bir durumu mu var acaba? Bilen durumu aydınlatabilir mi?

Screenshot from 2024-05-28 17-23-37.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuradan anladığıma ve internetten araştırdığıma göre .scss için VS Code resmî destek sağlıyorken .sass için sağlamıyor:
Visual Studio Code has built-in support for editing style sheets in CSS .css, SCSS .scss and Less .less.

Kullandığınız Sass eklentisi, VS Code'un .scss için sunduğu özelliklerin hepsini .sass için sunmuyor. Ben de denedim. Dosya uzantısını .scss'e dönüştürdüğüm anda özellikler belirdi, dosya tıpkı CSS gibi göründü.

Tabii SCSS'e geçince yazım şekli falan değişiyormuş, süslü parantez kullanımı gibi. Daha fazla bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım.

Şuradan anladığıma ve internetten araştırdığıma göre .scss için VS Code resmî destek sağlıyorken .sass için sağlamıyor:

Kullandığınız Sass eklentisi, VS Code'un .scss için sunduğu özelliklerin hepsini .sass için sunmuyor. Ben de denedim. Dosya uzantısını .scss'e dönüştürdüğüm anda özellikler belirdi, dosya tıpkı CSS gibi göründü.

Tabii SCSS'e geçince yazım şekli falan değişiyormuş, süslü parantez kullanımı gibi. Daha fazla bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım.
Dosya uzantısını .scss yaptığımda da algılamıyor. :cry:

Screenshot from 2024-05-28 18-09-26.webp

Çözüm
Fleet temasını kullanıyordum sanırsam bununla ilgili imiş.

Ben de denedim şimdi, şunu kurdum. SCSS'i desteklediğini belirtmişler ama bende de sizinki gibi göründü. Zayıf bir destektir belki.

Ben de kullandığım tema önereyim bari. : ) One Dark Pro (Darker olan), severim. Bir YouTuber'dan görmüştüm, izleye izleye gözümü alıştırdı.