Vücut yağlanması nasıl geçer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 366
  • Etiketler Etiketler
    nasıl vücut
Su iç bol bol, kalori sayımı yap, spor yap. Bu yöntemle günlük 1500-2000 kalori açık vererek 2,5 ayda 15 kilo verdim. Hayat daha güzel oldu bir anda.
Hocam kaç kalori alıyordunuz da 1500-2000 kaloriyi sadece açık verdiniz? Ortalama bir insan bu kalori açığıyla ayakta kalamaz kolunu kaldıramaz. Verdiği kiloların da büyük bir çoğunluğu kastan kaybedilir.

Günlük 2000 kalori açığını nasıl yaptınız hocam tek öğün falan mı?
Hocam 12-6 arası besleniyorum. Toplum sağlığı merkezinde bazal metabolizma ölçtürdüm. 2123 çıktı. Günlük 1 saat ağırlık ve 6 km yürüyüş yapmanın haricinde gün içerisinde merdiven kullandım. Günlük 1400-1500 aktivite kalorisi oluyordu. Akıllı saat ölçtü.
Kahvaltıda 3 yumurta, bol salatalık(100grsi 15 kalori büyük nimet), lor peyniri 200gr 1 elma yedim. Akşam da protein sınırını karşılayacak kadar yağsız tavuk göğsü yedim.(kiloya 1,5-2 arasında aldım)Yanı sıra çok olmasa da komplex karbonhidrat da almaya özen gösterdim.
Bu takipleri de gemini ile yaptım. Çok aşırı yorgunluğun olduğu da oldu ama iyi ki yapmışım. En nihayetinde hocam 107'den 91,25e düştüm. 40.8kg ekstremite kas kütlem 40a düşmüş. Bence çok sorun değil.

1500-1700 almaya çalıştım hep. Aynada gördüğüm kişi her değiştiğinde tabii moralim düzeldiği için istikrar oldu.

Bu sebeple benim önerim toplum sağlığı merkezinde ölçüm ve profesyonellerle çalışma olur.

Son düzenleme:
Valla çok büyük mentalmiş gerçekten helal olsun hocam. Ama protein ihtiyacı her ne kadar kapansa bile sağlıklı bir diyet olduğunu sanmıyorum, sarkık deri sorunu falan yaşamadınız mı?

Vallahi çok büyük mentalmiş gerçekten helal olsun hocam. Ama protein ihtiyacı her ne kadar kapansa bile sağlıklı bir diyet olduğunu sanmıyorum, sarkık deri sorunu falan yaşamadınız mı?

Hocam şu an yaşamıyorum. Derideki yırtılması üst üste binmeye başladı. Geçen haftadan itibaren kilo kayıp hızını azaltmaya başladım. Kalori miktarını arttırdım dolayısıyla. Sarkık deri, safra taşı gibi şeyler olmasın diye.

@Winner kardeşim o yüzden toplum sağlığı merkezinde git. Ölçtür.
Elinde bir veri olsun. Orada diyetisyen de var fizik tedavici de var. Yardım al. Spor, kalori sayımı kesin yap. Gemini çok güzel yapıyor. Gün içerisinde bir yere gidiyorsan yolu uzat. Bol bol yürü. Obezite ne yazık ki her hastalığı yapan bir salgın. Kurtul bundan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…