Wraith paketi açılan ürünü iade almıyor saçma bir şekilde bende alınca garantiyle uğraşmak istemiyorum.
1733565220254.webp

Bunu bilmiyorum iyi oldu.

Defolu ürünler illaki çıkabilir ama artık bu fiyat profesyonel düzeyde ve böyle bir sorunun oluşmaması gerek en kötü ihtimal değişim talep edersiniz bu yaşanırsa.

G203'ten geçiş yapacağım kullandığım mouse oldukca ağır yani siz alsanız hangisini alırdınız veya bu 2 seçenek beni üzermi ikisi de iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir bilgim yok gıcırdama hakkında ama gördüğünüz gibi böyle yazmışlar.

Az öcede F1 Pro hakkında çift tıklama sorunu duydum kafayı yemek üzereyim xD.

Sorunsuz kusursuz ürün yok. Dünyanın en iyi mousesini alsanız bile sorun yaşama ihtimaliniz var. Bu kadar takılmayın.

Bunu bilmiyorum iyi oldu.

G203'ten geçiş yapacağım kullandığım mouse oldukca ağır yani siz alsanız hangisini alırdınız veya bu 2 seçenek beni üzermi ikisi de iyi mi?

İkisi de kalitelidir fakat F1 Pro 5 gram civarı daha hafif ayrıca 2 cihazında tavsiyem yazılımını kontrol etmeniz size hitap eden bir arayüz ve ayarlar çok daha iyi olur. Tabii ben olsam Dragonfly alıp kalan paranın da biraz üstüne ekleyip 4K alıcısını da alırdım.

İkisi de kalitelidir fakat F1 Pro 5 gram civarı daha hafif ayrıca 2 cihazında tavsiyem yazılımını kontrol etmeniz size hitap eden bir arayüz ve ayarlar çok daha iyi olur. Tabii ben olsam Dragonfly alıp kalan paranın da biraz üstüne ekleyip 4K alıcısını da alırdım.

Ben de aynı şekil sizin düşündüğünüzü düşünüyorum biraz alıcısız kullanıp sonra almayı düşünüyorum.

VXE R1 Pro Max kullanıcısıyım, sorularını alabilirim. Kronik sorun, takılma, algılamama gibi bir sorun yaşamadım hiç. Claw için kesinlikle bu mouse'u öneririm. Wraith kutusu açılmış ürünleri geri alıyor bu arada, şahsen 9-10 ay kullandığım mouse'u bile iade etmişliğim var.

IMG20241207134018_00.webp

Vxe R1 Pro Max kullanıcısıyım, sorularını alabilirim. Kronik sorun, takılma, algılamama gibi bir sorun yaşamadım hiç. Claw için kesinlikle bu fareyi öneririm. Wraith kutusu açılmış ürünleri geri alıyor bu arada, şahsen 9-10 ay kullandığım fareyi bile iade etmişliğim var.

Eki Görüntüle 105167

Hocam mouse iyi mi rahatmı claw tutuş şekline sahibim bu kıcırdama filan yapıyor diyorlar o yüzden soğudum genel olarak anlatırsanız güzel olur sorun yaşadınız mı oyunlarda nasıl vs.

Vxe R1 Pro Max kullanıcısıyım, sorularını alabilirim. Kronik sorun, takılma, algılamama gibi bir sorun yaşamadım hiç. Claw için kesinlikle bu fareyi öneririm. Wraith kutusu açılmış ürünleri geri alıyor bu arada, şahsen 9-10 ay kullandığım fareyi bile iade etmişliğim var.

Eki Görüntüle 105167

Ve alıcı aldınız mı şarjı ne kadar gidiyor?

Hocam mouse iyi mi rahatmı claw tutuş şekline sahibim bu kıcırdama filan yapıyor diyorlar o yüzden soğudum genel olarak anlatırsanız güzel olur sorun yaşadınız mı oyunlarda nasıl vs.

Ve alıcı aldınız mı şarjı ne kadar gidiyor?
Ben VGN modelini de bunu da claw tutmayı denedim ve VXE çok daha rahat. Mouse gıcırdama gibi bir sorun yapmıyor, malzeme kalitesi falan gayet yeterli. Mouse'ta eksi vereceğim iki şey var, ilki stok skatezleri, pek yeterli değiller. Kesinlikle değiştirmek gerektiğini düşünüyorum. İkincisi ise kutudan çıkan grip tape'ler. Kalite olarak ortalama ve kararma sorunu yapıyorlar. 2-3 ay kullanım sonucunda sanki aşırı pis kullanılmış gibi gözükmeye başladı, bende söktüm.
IMG20240721184636_00.webp

CS 2 oynayan ve 6-7 tane mouse denemiş bir insan olarak gayet güzel bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

4K alıcı almadım, gerek te duymuyorum. 1000 Hz olarak pil ömründen inanılmaz memnunum. 500 MAh batarya harika hissettiriyor. Mouse'u yazılımından 2 dakika kullanılmadığında uyku moduna almaya ayarladım. Bu şekilde günde ortalama 3-4 saat kullanımla şarjı 2 hafta falan gidiyor. Gerçekten batarya işini iyi çözmüşler.