dixtuel

Uzman
Merhaba. Bayramda yeni mouse alacağım. Aktif olarak Razer cobra kullanıyorum ve boyutları hepsinin az çok aynı o konuda pek bir şey değişmiyor. Diğer özellikleri hakkındada pek farklı şeyler yok. Vxe R1 de fire key özelliği doğru düzgün çalışmıyor o kadar. Sizce hangisi daha iyi?

Garanti konusu önemli değilse ikisi arasından Ajazz AJ159 Pro daha iyi bir tercih olur. R1 yanında dongle ile gelmezken Ajazz 8K Hz dongle ile beraber geliyor ve MCU'su (PAN1080) bir tık daha güven veriyor R1'dekine (BEKEN) göre.

Hocam az önce arkadaşımdan r1'i deneme imkanim oldu ve ele güzel oturuyor, kalitesi iyi vs. vs. Tek eksisi sol ve sağ Click için istediğim CPS'te makro ayarlayamamam. Cok kararsız kaldım.

Garanti konusu önemli değilse ikisi arasından Ajazz AJ159 Pro daha iyi bir tercih olur. R1 yanında dongle ile gelmezken Ajazz 8K Hz dongle ile beraber geliyor ve Mcu'su (pan1080) bir tık daha güven veriyor r1'dekine (beken) göre.

Hocam az önce arkadaşımdan r1'i deneme imkanim oldu ve ele güzel oturuyor, kalitesi iyi vs. vs. Tek eksisi sol ve sağ Click için istediğim CPS'te makro ayarlayamamam. Cok kararsız kaldım.
Kendiniz deneyip beğendiyseniz R1 de alabilirsiniz. Ajazz kağıt üstünde daha iyi olsa da aralarında devasa bir fark yok.

Merhaba. Bayramda yeni mouse alacağım. Aktif olarak Razer cobra kullanıyorum ve boyutları hepsinin az çok aynı o konuda pek bir şey değişmiyor. Diğer özellikleri hakkındada pek farklı şeyler yok. Vxe R1 de fire key özelliği doğru düzgün çalışmıyor o kadar. Sizce hangisi daha iyi?

AJ159 Pro mcu olarak kötü olduğundan 1200TL üstünde bir fiyata alınacaksa alınmaz ama altına ise alınır.

Hocam Temu'dan alacaktım. Sizce net olarak hangisini almalıyım?

Alıyorsanız şuradaki gibi alın derim ama stok yok sanırsam