4 4828 Becerikli Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 297 Çözümler 1 Beğeniler 182 2 Mart 2024 #1 Merhaba, WARP+ unlimited aldım. Fakat bağlandığımda beni İzmir'e bağlıyor, ben yurt dışına bağlamasını istiyorum nasıl yaparım?
Merhaba, WARP+ unlimited aldım. Fakat bağlandığımda beni İzmir'e bağlıyor, ben yurt dışına bağlamasını istiyorum nasıl yaparım?
4 46 Becerikli İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 159 Çözümler 2 Beğeniler 210 2 Mart 2024 #11 serdar dedi: Burada dediğim gibi bulunduğunuz ülkedeki sunucuya bağlandığı için başka ülke içeriklerine ulaşamazsınız. Bunu için VPN kullanmanız gerekmektedir. Siz yasaklı demişsiniz ben yurtdışı içerikleri olarak yorumladım. Genişletmek için tıkla... WARP veya başka bir VPN'in Türkiye'deki sunucularına bağlanarak da erişim engelini aşabilir. Erişim engelleri ülke bazında değil, ISS tarafından getiriliyor. Artı 0 Eksi
serdar dedi: Burada dediğim gibi bulunduğunuz ülkedeki sunucuya bağlandığı için başka ülke içeriklerine ulaşamazsınız. Bunu için VPN kullanmanız gerekmektedir. Siz yasaklı demişsiniz ben yurtdışı içerikleri olarak yorumladım. Genişletmek için tıkla... WARP veya başka bir VPN'in Türkiye'deki sunucularına bağlanarak da erişim engelini aşabilir. Erişim engelleri ülke bazında değil, ISS tarafından getiriliyor.