Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
1.1.1.1'in böyle bir özelliği yok. Bulunduğunuz ülkedeki en hızlı sunucuya bağlanırsınız.
Gündelik kullanım için 1.1.1.1'i kullanmak mantıklı ancak sizin istediğiniz VPN olduğu için bu mantıksız. 1.1.1.1 tam olarak VPN değil zaten, DNS ile VPN arası.
Gündelik kullanım için 1.1.1.1'i kullanmak mantıklı ancak sizin istediğiniz VPN olduğu için bu mantıksız. 1.1.1.1 tam olarak VPN değil zaten, DNS ile VPN arası.
Son düzenleme:
Beyazıt
Üstün
WARP'ta öyle bir seçenek yok diye hatırlıyorum hocam. En iyi ve en hızlı sunucuyu otomatik seçip bağlanıyor.
WARP'da bölge seçme özelliği yok maalesef hocam.
1.1.1.1'in böyle bir özelliği yok. Bulunduğunuz ülkedeki en hızlı sunucuya bağlanırsınız.
WARP'ta öyle bir seçenek yok diye hatırlıyorum hocam. En iyi ve en hızlı sunucuyu otomatik seçip bağlanıyor.
Hocam beni İzmir'e bağlıyor. Peki yasaklı sitelere girebilir miyiz?
Bazı sağlayıcılar da yasaklı sitelere girmek için sadece DNS değiştirmek yetiyor. Örneğin Vodafone gibi. Fakat bazılarında olmayabiliyor. Onlarda GoodbyeDPI tarzı uygulamalar kullanabilirsiniz.
Beyazıt
Üstün
Bazı siteler DNS istiyor. Bazen ise modemde kısıtlama varsa açmıyor. (Ebeveyn ayarı gibi.)Hocam beni İzmir'e bağlıyor. Peki yasaklı sitelere girebilir miyiz?
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Burada dediğim gibi bulunduğunuz ülkedeki sunucuya bağlandığı için başka ülke içeriklerine ulaşamazsınız. Bunu için VPN kullanmanız gerekmektedir.Bulunduğunuz ülkedeki en hızlı sunucuya bağlanırsınız.
1.1.1.1 tam olarak VPN değil zaten, DNS ile VPN arsı.
Siz yasaklı demişsiniz ben yurtdışı içerikleri olarak yorumladım.