Watsons'ta satın alınan deoderant siparişi iptal edildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rauf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 130
  • Etiketler Etiketler
    iptal satın

Rauf

Uzman
Dün gece 2 sularında dolaşırken Watsons tüm deoderantlarda %60 indirim yapmış. Kataloğu gezerken 55 liralık deoderant buldum ve satın aldım. Bu sabah 7 sularında iptal edilmiş ve hemen banka hesabıma iadesi yansımış.

WhatsApp'da müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde "siparişiniz sistemsel bir problem nedeni ile iptal edilmiş olarak görünmekte. Çekim yapılan kartınıza 7 ila 14 iş günü içerisinde ücret iadesi yansıyacaktır. Dilerseniz yeniden sipariş edebilirsiniz" dedi.
Şu an tekrar aynı deoderantı aldığımda 88 lira fiyat çekiyor. Eğer sistemsel hata olmuşsa mağduriyet olarak farkını ödemeniz gerek de olduğunu belirtmeme rağmen "Konu hakkında alınabilecek farklı aksiyon bulunmamaktadır, yeniden sipariş oluşturabilirsiniz" diye işten kaçma bir cümle yazdı.

Uygulamada alırken o fiyat ile aldım ve sistemsel hata nedeniyle iptal ediyorsunuz şimdi ise bana daha pahalı fiyattan aldırmaya teşvik ettiğinizi ve bunun doğru bir yaklaşım olmama rağmen tarafıma düzgün bir cevap alamadım. Internet sayfalarından mağazaya baktığımda son bir ürün yazıyor yani stokta var. Kampanyalı ürünü vermemek için elinden geleni yapıyorlar. Bu olaydan dolayı THH başvurmaya düşünüyorum. Bana vermez bir gün gelir size vermez ürünü.

Boşuna uğraşırsınız. Aynı şeyi çok yaşadım. Fiyatı yanlış giriyorlar sonrasında böyle yapıyorlar.

Hocam, THH için bir tane paragraf yazıcağım daha sonra kendileri avukat ile koştursunlar. Hem Beni/sizi mağdur ediyorlar sonra biz kampanya yapıyoruz ama müşterinin elinde elde koca sıfır var. Kampanya yaptıktan sonra ürünün fiyatına bakmıyorlar mı? Ürünün fiyatı çok aşağıda o zaman hata derim. Ancak o kadar fiyatı da yok. Bu tek bu marka için değil başka markalar içinde geçerli.

Son düzenleme:
Thh zaten sıra bekliyor vatandaşım mağdur düşmüş diye 1 ay önce gönderdim bir saticiyi söz hakkı da alındı sonuç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…