SN740, SN770'in OEM hali gibi bir şey. Baktım aynı kontrolcü, aynı NAND mevcut. Buna göre yorum yapacak olursam güzel disk, tavsiye ederim. Diğer Samsung hakkında bilgi sahibi değilim ama kağıt üstünde zaten WD olan daha performanslı duruyor.

İkisi arasından WD olanı tercih ederdim.

SN740, SN770'in OEM hali gibi bir şey. Baktım aynı kontrolcü, aynı NAND mevcut. Buna göre yorum yapacak olursam güzel disk, tavsiye ederim. Diğer Samsung hakkında bilgi sahibi değilim ama kağıt üstünde zaten WD olan daha performanslı duruyor.

İkisi arasından WD olanı tercih ederdim.
770 ile aynı biliyorum da mesela bilgisayarımdaki SSD 980 Pro'nun OEM sürümü. Acaba bu da mı böyledir diye bilemedim. Mesela 970 EVO vs.nin OEM versiyonu olsa anladığım kadarıyla 740'dan iyi olduğu anlamına geliyor.

Acaba bu da mı böyledir diye bilemedim.
Bahsettiginiz model PM9A1 ve zaten B1 ile kiyaslarsaniz birbirinden farkli diskler oldugunu goreceksiniz. PM9B1 piyasadaki cogu oyuncu laptop modellerinde kullanilan bir SSD ve pek sikayetini gormedim ha bu onu SN740'dan ustun yapar mi hayir. Hangisi daha uyguna geliyor ise onu tercih ederdim sahsen.

Bahsettiginiz model PM9A1 ve zaten B1 ile kiyaslarsaniz birbirinden farkli diskler oldugunu goreceksiniz. PM9B1 piyasadaki cogu oyuncu laptop modelinde kullanilan bir SSD ve pek sikayetini gormedim ha bu onu SN740'dan ustun yapar mi hayir. Hangisi daha uyguna geliyor ise onu tercih ederdim sahsen.
Anladım, teşekkür ederim.