Evet var, tamamen benim sitem demiyorum zaten beraber yapmıştık benimki GitHub'da durmuyor onunkini bir arkadaş paylaştı zaten. Bende aynı şekilse siz gibi görünce çok beğendim fakat sabitli projeler kısmı çalışmıyordu, onu da bir apiden çektiğini gördüm oranın da sorunu vardı ve onu sahibe bildirip kullanma izni istedim sorun etmedi.
Lisansı şimdi gördüm, evime geçeyim, fork atıp commitleri direkkt buraya geçireceğim. Bilgilendirme için teşekkürler
Evet var, tamamen benim sitem demiyorum zaten beraber yapmıştık benimki GitHub'da durmuyor onunkini bir arkadaş paylaştı zaten. Bende aynı şekilse siz gibi görünce çok beğendim fakat sabitli projeler kısmı çalışmıyordu, onu da bir apiden çektiğini gördüm oranın da sorunu vardı ve onu sahibe bildirip kullanma izni istedim sorun etmedi.
Ben sizin siteniz demedim zaten ama gördüğüm kadarıyla neredeyse her şey zaten açık kaynak paylaşılmış haliyle aynı. Yani bu durumda "Web sitem nasıl?" derken daha detaylı bir şey sorsanız daha iyi olur muş. Çünkü pekte konuşulacak bir şey yok yani burada.
Bende aynı şekilse siz gibi görünce çok beğendim fakat sabitli projeler kısmı çalışmıyordu, onu da bir apiden çektiğini gördüm oranın da sorunu vardı ve onu sahibe bildirip kullanma izni istedim sorun etmedi.
@moli Site ile ne yaptiginiz kaynak kodunu acik paylasmaniz gerekmedigini ilgilendirmiyor. Catallama yaptiginiz proje AGPL lisansli, yani mutlaka kaynak kodunu GPL lisansli bir lisans ile siz de paylasmalisiniz.
@moli site ile ne yaptiginiz kaynak kodunu acik paylasmaniz gerekmedigini ilgilendirmiyor. Catallama yaptiginiz proje agpl lisansli, yani mutlaka kaynak kodunu gpl lisansli bir lisans ile siz de paylasmalisiniz.