Detaylar
Kim cevapladı?İsminize tıklayınca şöyle oluyor. Gayet güzel, sade ve hoş duruyor.
Eki Görüntüle 60715
O logo değil aslında direkt text, texti seçerseniz öyle oluyor.
2323
Becerikli
Gayet güzel. Ufak easter-eggler de tatlı olmuş.
Şeyy. GitHub hesabınızı inceledim ama sitenin kaynak kodunu bulamadım. Paylaşma imkanınız var mı?
GitHub - xafn/afn.im: 🎨 Personal website made with SvelteKit
🎨 Personal website made with SvelteKit. Contribute to xafn/afn.im development by creating an account on GitHub.
@moli siteyi açık kaynak kodlu olarak paylaşmanız gerekiyor asıl projenin lisansı yüzünden bilginiz olsun. Göremedim çünkü bende paylaşmamışsınız.
Bu web site template hocam açık kaynak kodlu internette var.
![]()
GitHub - xafn/afn.im: 🎨 Personal website made with SvelteKit
🎨 Personal website made with SvelteKit. Contribute to xafn/afn.im development by creating an account on GitHub.github.com
Evet var, tamamen benim sitem demiyorum zaten beraber yapmıştık benimki GitHub'da durmuyor onunkini bir arkadaş paylaştı zaten. Bende aynı şekilse siz gibi görünce çok beğendim fakat sabitli projeler kısmı çalışmıyordu, onu da bir apiden çektiğini gördüm oranın da sorunu vardı ve onu sahibe bildirip kullanma izni istedim sorun etmedi.
Lisansı şimdi gördüm, evime geçeyim, fork atıp commitleri direkkt buraya geçireceğim. Bilgilendirme için teşekkürler
Anlamadım dediğinizi.
Silverback Gorilla
Üstün
İ Love boobs yazıyor altta.Evet var, tamamen benim sitem demiyorum zaten beraber yapmıştık benimki GitHub'da durmuyor onunkini bir arkadaş paylaştı zaten. Bende aynı şekilse siz gibi görünce çok beğendim fakat sabitli projeler kısmı çalışmıyordu, onu da bir apiden çektiğini gördüm oranın da sorunu vardı ve onu sahibe bildirip kullanma izni istedim sorun etmedi.
Anlamadım dediğinizi.
Memeleri seviyorum yazmışsın.
2323
Becerikli
Ben sizin siteniz demedim zaten ama gördüğüm kadarıyla neredeyse her şey zaten açık kaynak paylaşılmış haliyle aynı. Yani bu durumda "Web sitem nasıl?" derken daha detaylı bir şey sorsanız daha iyi olur muş. Çünkü pekte konuşulacak bir şey yok yani burada.
Durması lazım hocam.benimki GitHub'da durmuyor onunkini bir arkadaş paylaştı zaten.
Projede en son şubat ayında topluluk tarafından bir güncelleme oluşturulmuş, issues sayfasında ise geçen yıldan beri yeni bir şey yok. Emin misiniz?Bende aynı şekilse siz gibi görünce çok beğendim fakat sabitli projeler kısmı çalışmıyordu, onu da bir apiden çektiğini gördüm oranın da sorunu vardı ve onu sahibe bildirip kullanma izni istedim sorun etmedi.
İ love boobs yazıyor altta.
Memeleri seviyorum yazmışsın.
Sevmeyelimmi: 3
- Makaleler
- 24
Ben sizin siteniz demedim zaten ama gördüğüm kadarıyla neredeyse her şey zaten açık kaynak paylaşılmış haliyle aynı.
Durması lazım hocam.
Projede en son şubat ayında topluluk tarafından bir güncelleme oluşturulmuş, issues sayfasında ise geçen yıldan beri yeni bir şey yok. Emin misiniz?
Commit olarak aktarmadım zaten, kendisine direkt Discord'dan ulaştım.
@moli site ile ne yaptiginiz kaynak kodunu acik paylasmaniz gerekmedigini ilgilendirmiyor. Catallama yaptiginiz proje agpl lisansli, yani mutlaka kaynak kodunu gpl lisansli bir lisans ile siz de paylasmalisiniz.
En yakın zamanda yapacağım teşekkürler.
Keşke bu konu kadar mouse Switch konumda etkileşim alsaydı.