ardayms

Becerikli
Claude ile bir web sitesi projesi yapmaya çalışıyorum. Defalarca baştan yapmaya çalıştım, farklı yapay zekalar denedim. Fakat hepsinde illaki ufak bir sorun çıkıyor ve hiçbir şekilde düzeltemiyorum. Zaten ücretsiz sürümlerde sınır olduğu için belli bir süre beklemem gerekiyor. Birkaç gündür bunla uğraşıyorum. Bu durum için hata çıkarmayan bir yapay zeka öneriniz veya başka bir tavsiyeniz var mı?

Bir yapay zeka kullanırken tam olarak neyi nasıl istediğiniz de önemli. O yüzden belli bir temeliniz olmasını öneririm. Onun dışında Firebase kullanabilirsiniz en basitinden ya da Visual Studio Code üzerinde gemini-cli kullanabilirsiniz. Bir de yaptığınız web sitesinin nasıl bir yapıda olduğu da önemli. Hangi teknolojileri kullanacak? Düz HTML, CSS ve JS'den mi ibaret olacak ya da?

Bir yapay zeka kullanırken tam olarak neyi nasıl istediğiniz de önemli. O yüzden belli bir temeliniz olmasını öneririm. Onun dışında Firebase kullanabilirsiniz en basitinden ya da Visual Studio Code üzerinde gemini-cli kullanabilirsiniz. Bir de yaptığınız web sitesinin nasıl bir yapıda olduğu da önemli. Hangi teknolojileri kullanacak? Düz HTML, CSS ve JS'den mi ibaret olacak ya da?
HTML, CSS ve JS olarak istiyorum.