Sizin için CAPTCHA görsellerini çözüyor 10 dakika boyunca araba, köprü, merdiven resmi aramanızı önlüyor.

Deeply + Reddit uygulamasını bilgisayara indirince de aynı sorun var mı acaba yarım ingilizcemi de patlatıyor Google Translate.

Bu eklenti hangi CAPTCHA'lar icin çalışıyor? Hcaptcha ve Cloudflare için de lazim bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teoride güzel gibi de uygulamada pek çalışma mantığını çözemedim.

Çözemedim derken hocam? Uygulama sorunsuz çalışıyor. Ayarlardan fırsatlar kısmında sadece Steam'i seçerseniz o oyunun en son Steam indiriminde kaça düştüğünü de gösteriyor.

Google Translate ile anında çevirilebiliyor ama deeply de izin vermiyor.

Evet. Ben anlamadım niye Redditte çalışmıyor diye. Belki aralarında bir tür anlaşma vs anlaşmazlık vardır.

Çözemedim derken hocam? Uygulama sorunsuz çalışıyor. Ayarlardan fırsatlar kısmında sadece Steam'i seçerseniz o oyunun en son Steam indiriminde kaça düştüğünü de gösteriyor
Uzantıyı ekleyip, Steam izni verdim ama ben göremedim uzantı özelliklerini yarın tekrar bakacağım.

Uzantıyı ekleyip, Steam izni verdim ama ben göremedim uzantı özelliklerini yarın tekrar bakacağım.

Aşırı güvenlikli bir tarayıcı kullanıyorsanız o engelliyor olabilir.

YouTube Enhancer: YouTube ile ilgili geliştirilmiş kullanıcı deneyimi ve ayar sağlayan eklenti. Tema ayarları, video kalite kontrolü gibi ayarlara sahip.

Sizden gördüm dünden beri kullanıyorum da Edge de kafasına göre çalışıyor hocam eklenti anlamadım gitti. Hiç daha önce böyle bir şey yaşadınız mı diye sorayım dedim. Chrome da denediğimde bir sorun yok iken Edge de kafasına göre çalışıyor, bazen altta ki kontrol panelini göstermiyor vs.

Son düzenleme:
Uzantıya gereken izinleri verdim ama tekrar deneyeceğim. PC yeni açtım bir işlerimi halledeyim bakacağım.
Sizden gördüm dünden beri kullanıyorum da Edge de kafasına göre çalışıyor hocam eklenti anlamadım gitti. Hiç daha önce böyle bir şey yaşadınız mı diye sorayım dedim. Chrome da denediğimde bir sorun yok iken Edge de kafasına göre çalışıyor, bazen altta ki kontrol panelini göstermiyor vs.
En stabil Chrome ile çalışıyor ama bir de Microsoft mağazasından yükleyerek Edge'de denemeye çalışınız:

@Hudson51 , şimdi kontrol ettim tarayıcının uzantıya site erişme izni kapalıymış. Bir de Augmented Steam ara yüzünde gösterilecek profil bağlantıları kısmında tikli olmayan birkaç yer var mış.

Son düzenleme: