NanoMetre

Yetkin
Selamlar, arkadaşlar web tarayıcınızda kullandığınız efektif uzantılar varsa paylaşır mısınız?
Ben örnek olarak birkaç tane belirteyim:
  • EPUBReader (E-Kitapları internet tarayıcısında açabilmeye yarıyor.)
  • Imagus (Webteki küçük görselleri imleci üzerine getirince büyük hale getiriyor.)
  • The Marvellous Suspender (Belirlediğiniz süre boyunca erişmediğiniz sekmeleri askıya alarak tarayıcı bellek kullanımını azaltıyor.)
Siz devam ettirirseniz sevinirim.

YouTube Enhancer: YouTube ile ilgili geliştirilmiş kullanıcı deneyimi ve ayar sağlayan eklenti. Tema ayarları, video kalite kontrolü gibi ayarlara sahip.

Son düzenleme:
uBlock Origin içerik engelleyici ama biraz çaba sarf edince daha fazlasını da yapabiliyor.
SponsorBlock ise YouTube videolarındaki video içi başta sponsor olmak üzere abone/beğeni istenen kısım, geçiş animasyonu, patreon vb. destekçi listesi gibi video kısımlarını es geçmenizi sağlıyor. YouTube Premium alıp NordVPN reklamı görmemek için ideal.

Augmented Steam - Steam için enfes bir eklenti. Oyunların sayfasına SteamDB linki ekleme, diğer ülkelerdeki fiyatları görme, en yakın indirimde oyun kaç tl'ye düşmüş gibi güzel şeyler ekliyor.

DeepL Çeviri - Google Çeviri den çok daha iyi bir çeviri eklentisi. Reddit hariç her yerde çalışıyor. Redditte ise neden çalışmadığını çözemedim.

Mue - Edge gibi sekme sayfasında her şeyi kapatsanız bile hala internete bağlı olan ve kaynak tüketen bir tarayıcı için hayat kurtaran bir eklenti. Sekme sayfası oluşturuyor ve kaynak kullanımı da yok gibi.

Volume Master - Enfes bir şey. Ses seviyenizi %500'e kadar yükseltebiliyor yazılımla.

Bu arada Enchancer for Youtube eklentisi indirdim de enfes bir şeymiş yahu. İçinde bir sürü şey olmasının yanı sıra H264ify'in özellikleri de entegre durumda.

Sizin için CAPTCHA görsellerini çözüyor 10 dakika boyunca araba, köprü, merdiven resmi aramanızı önlüyor.

Deepl çeviri - Google çeviriden çok daha iyi bir çeviri eklentisi. Reddit hariç her yerde çalışıyor. Reddit'te ise neden çalışmadığını çözemedim.

Deeply + Reddit uygulamasını bilgisayara indirince de aynı sorun var mı acaba yarım ingilizcemi de patlatıyor Google Translate.

Son düzenleme:
  • Geotool: Sitelerin ülkelerini gösteriyor.
  • XTranslate: Sayfa içinde seçtiğiniz metni çeviriyor. Deepl desteği var ama API'yi kendiniz ayarlamanız lazım.