Augmented Steam - Steam için enfes bir eklenti. Oyunların sayfasına SteamDB linki ekleme, diğer ülkelerdeki fiyatları görme, en yakın indirimde oyun kaç tl'ye düşmüş gibi güzel şeyler ekliyor.
Çözemedim derken hocam? Uygulama sorunsuz çalışıyor. Ayarlardan fırsatlar kısmında sadece Steam'i seçerseniz o oyunun en son Steam indiriminde kaça düştüğünü de gösteriyor.
Çözemedim derken hocam? Uygulama sorunsuz çalışıyor. Ayarlardan fırsatlar kısmında sadece Steam'i seçerseniz o oyunun en son Steam indiriminde kaça düştüğünü de gösteriyor
YouTube Enhancer: YouTube ile ilgili geliştirilmiş kullanıcı deneyimi ve ayar sağlayan eklenti. Tema ayarları, video kalite kontrolü gibi ayarlara sahip.
Sizden gördüm dünden beri kullanıyorum da Edge de kafasına göre çalışıyor hocam eklenti anlamadım gitti. Hiç daha önce böyle bir şey yaşadınız mı diye sorayım dedim. Chrome da denediğimde bir sorun yok iken Edge de kafasına göre çalışıyor, bazen altta ki kontrol panelini göstermiyor vs.
Sizden gördüm dünden beri kullanıyorum da Edge de kafasına göre çalışıyor hocam eklenti anlamadım gitti. Hiç daha önce böyle bir şey yaşadınız mı diye sorayım dedim. Chrome da denediğimde bir sorun yok iken Edge de kafasına göre çalışıyor, bazen altta ki kontrol panelini göstermiyor vs.
@Hudson51 , şimdi kontrol ettim tarayıcının uzantıya site erişme izni kapalıymış. Bir de Augmented Steam ara yüzünde gösterilecek profil bağlantıları kısmında tikli olmayan birkaç yer var mış.