Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aynı ürünü Trendyol'da buldum ve satıcı ile iletişime geçtim. Ölçüler bu şekilde:Linkteki ürünün boyutları nedir acaba, ya nasıl ölçerim? Açıklamada yok.
Benzer setler kullandım siyah plakanın 20-8 cm bandında olduğunu düşünüyorum. Satıcıya ulaşıp sormak en mantıklısı olur.Linkteki ürünün boyutları nedir acaba, ya nasıl ölçerim? Açıklamada yok.
erenahmett
Başarılı
- Makaleler
- 1
Sizin durumunuzda en iyisi satıcıya sormak lakin böyle bir seçenek olmadıgında referans nesne kullanıp perspektif dikkate alınarak piksel boyutları üzerinden matematik hesabı yapılıp ortalama bir sonuç oluşturulabilir bunu yapan bazı uygulamalar var sanırım
Sizin durumunuzda en iyisi satıcıya sormak lakin böyle bir seçenek olmadıgında referans nesne kullanıp perspektif dikkate alınarak piksel boyutları üzerinden matematik hesabı yapılıp ortalama bir sonuç oluşturulabilir bunu yapan bazı uygulamalar var sanırım.
Nasıl yapacağım isim var mı?
Aynı ürünü Trendyol'da buldum ve satıcı ile iletişime geçtim. Ölçüler bu şekilde:Linkteki ürünün boyutları nedir acaba, ya nasıl ölçerim? Açıklamada yok.
Aynı ürünü Trendyol'da buldum ve satıcı ile iletişime geçtim. Ölçüler bu şekilde:
Eki Görüntüle 21779
Dostum cidden çok teşekkür ederim büyük bir yükten kurtardın beni bir de alıp ortada kalmak vardı iade et başkasıyla uğraş falan çok teşekkür ederim işin rast gelsin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-