2d illustrasyonlar gayet başarılı, bence üzerine eğil. Bu tarzda kendini ispat edersen önün oldukça açık olur. Bir tavsiyem farklı disiplindeki tasarımların hepsini sayfana koymana gerek yok. Hangisinde iyi olduğunu düşünüyorsun ondan ilerle.
2D illustrasyonlar gayet başarılı, bence üzerine eğil. Bu tarzda kendini ispat edersen önün oldukça açık olur. Bir tavsiyem farklı disiplindeki tasarımların hepsini sayfana koymana gerek yok. Hangisinde iyi olduğunu düşünüyorsun ondan ilerle.
Sağ olun teşekkürler. Çizim olarak çok uzun zamandır çiziyorum. Tarz olarak kendime has bir kalem oluşturdum diyebilirim yavaş yavaş. Yani oyun tasarımı üzerine gitmeyi düşünüyorum ama nasipte varsa diyelim. Çizim olarak bir şeyler yapabileceğimi düşünüyorum. 3D işlerin çoğunluğu okul döneminden kalma. Bitirme projemi boomer shooter FPS oyun olarak yapmıştım. Orada da karakterler, çizimler, modellemeler vb. her şey bana aitti. Bir öneriniz varsa oyun konusunda onları da duymak isterim. Şu an zaten Point and Click türünde bir oyun planım var. Karakter taslakları oluşturuyorum.