Detaylar
Kim cevapladı?Zaten paralı aboneliği olan bir sistem yani karşı taraf için ürün sen değilsin.
Para kısmı destek amaçlı yoksa her hizmetini ücretsiz kullanabiliyorsun.
1 yıldan fazladır kullanıyorum bir sorun görmedim.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
WeMod kendi site ve forumlarını hatta FAQ açarak kurumsallaşmıştır, forumlarında yer alan cümleye göre "pro kullanıcılar ile ayakta kalıyoruz" demişlerdir ve "hiçbir malware gerek duymuyoruz" demişlerdir.
Bazı antivirüsler (güvenilir olmayanlar) false-positive ile hata verebiliyor ama bu sorun değil.
Dikkat etmeniz gereken husus, Online oyunlarda çalışmıyor, Kendi sitesinden indirmek, WeMod da herhangi sorun yaşamazsınız, bende 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım daha.
Neden ban yemediğini sorarsan oyun dosyaları içinden modlayarak hile yaptığı için ban yemiyoruz.
Support ve Community sayfası:
Edit: False-positive bilgisi ve yazım hatası.
Bazı antivirüsler (güvenilir olmayanlar) false-positive ile hata verebiliyor ama bu sorun değil.
Dikkat etmeniz gereken husus, Online oyunlarda çalışmıyor, Kendi sitesinden indirmek, WeMod da herhangi sorun yaşamazsınız, bende 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım daha.
Neden ban yemediğini sorarsan oyun dosyaları içinden modlayarak hile yaptığı için ban yemiyoruz.
Support ve Community sayfası:
Edit: False-positive bilgisi ve yazım hatası.