Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Flox

Başarılı
Selam,

Geçtiğimiz günlerde Android bir cihazdan iOS bir cihaza geçiş yaptım. Android cihazımı kullanırkan sorunsuz bir şekilde kullandığım WhatsApp masaüstü uygulaması iOS cihaza geçiş yaptıktan sonra "Beklenmeyen hata'' uyarısı veriyor. Fakat tarayıcım üzerinden sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. Konu hakkında internette araştırma yaptım, Microsoft Store önbelleğini temizleme gibi denemeler yaptım fakat bir çözüme ulaşamadım.
(iOS Sürümüm 17.5.1)

Dosya Ekleri

• hata.webp
    hata.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 460
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Lütfen nasıl yaptığınızı bana da gösterir misiniz?
Sanırım sorunu nasıl çözdüğümü göstermemi istiyorsunuz fakat sorun kendiliğinden çözüldü. Tekrar araştırdım fakat hala anlık etki edebilecek bir çözüm bulamadım. Muhtemelen sizin sorununuz da sıradaki güncellemeyle beraber diğer kullanıcılarda olduğu gibi çözülecektir.
Microsoft Store'da sorun var mı peki? Uygulama indirme kaynağı nedir ya da ilk sorum o olsun.

WhatsApp sadece Microsoft Store üzerinden indirilmesine izin veriyor. Ve Store üzerinden diğer uygulamaları sorunsuz bir şekilde indirip kullanabiliyorum. Sorunlar iOS cihazıma iOS'e taşı uygulamasından WhatsApp mesajlarımı aktarıp geçiş yaptıktan sonra oluştu. Bu arada bir iPhone hater olarak yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim 😄

WhatsApp sadece Microsoft Store üzerinden indirilmesine izin veriyor. Ve Store üzerinden diğer uygulamaları sorunsuz bir şekilde indirip kullanabiliyorum. Sorunlar iOS cihazıma IOS'e taşı uygulamasından WhatsApp mesajlarımı aktarıp geçiş yaptıktan sonra oluştu. Bu arada bir iPhone hater olarak yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim 😄

Telefonun WhatsApp ayarlarından tüm cihazlardaki oturumu kapatıp bilgisayarda yeniden açmayı denediniz mi? Veya uygulamayı silip yeniden yüklemeyi? Önce basit şeyler deneyelim :)

Telefonun WhatsApp ayarlarından tüm cihazlardaki oturumu kapatıp bilgisayarda yeniden açmayı denediniz mi? Veya uygulamayı silip yeniden yüklemeyi? Önce basit şeyler deneyelim :)

Önerilerinizi denedim fakat bir sonuca ulaşamadım. Kendi bilgisayarım dışında 2 bilgisayarın da WhatsApp masaüstü uygulamasına giriş yapmayı denedim fakat sonuç aynı.

Önerilerinizi denedim fakat bir sonuca ulaşamadım. Kendi bilgisayarım dışında 2 bilgisayarın da WhatsApp masaüstü uygulamasına giriş yapmayı denedim fakat sonuç aynı.
Sorun telefondan da neden anlamıyorum. Biraz bakınıyorum internette sonra geri bi fikir veririm :D

Aynı problemi yaşıyorum bir çözüme ulaşabildin mi acaba?

Maalesef. Henüz ulaşamadım.

Tekrardan selam. Discussions Apple üzerinde bu sorunu yaşayan çok fazla insan olduğunu gördüm. Aralarından bazıları WhatsApp ile iletişime geçtiklerini ve WhatsApp tarafından bu sorunun farkında olduklarını ve çözmek için çalışma yaptığını belirtmiş. Bugün tekrar uygulamaya girmeyi denediğimde sorunun çözüldüğünü gördüm. Sorun WhatsApp kaynaklıymış. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme: