zkzk8888

Gelişen
Merhaba, iPhone 16 telefonumda WhatsApp ayarlar-> sohbet ayarları diye ilerlediğimde WhatsApp'ın yeni özelliği olan sesli mesaj transkriptleri menüsünü göremiyorum, yani hiç yok. Sebebi ne olabilir?

Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Merhaba, iPhone 16 telefonumda WhatsApp ayarlar-> sohbet ayarları diye ilerlediğimde WhatsApp'ın yeni özelliği olan sesli mesaj transkriptleri menüsünü göremiyorum, yani hiç yok. Sebebi ne olabilir?

Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Uygulamayı Güncelleyin:
- App Store'a gidin.
- WhatsApp uygulamasını bulun ve güncellemelerinizi kontrol edin. Eğer güncelleme varsa, güncelleyiniz.

2. Cihaz Yazılımını Kontrol Edin:
- Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu izleyin.
- Cihazınızın en güncel yazılıma sahip olduğundan emin olun.

3. Otomatik Düzen Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ayarlar > Erişilebilirlik > Ses Tanıma yolunu izleyin.
- Ses Tanıma’nın açık olduğundan emin olun.

4. Uygulama İzinlerini Kontrol Edin:
- Ayarlar > WhatsApp > Mikrofon seçeneğine gidin.
- Mikrofon izninin açık olduğundan emin olun.

5. Uygulamayı Kapatıp Yeniden Başlatın:
- WhatsApp uygulamasını tamamen kapatın ve tekrar açın.

6. İnternet Bağlantısını Kontrol Edin:
- Wi-Fi veya mobil veri bağlantınızın çalıştığından emin olun.

7. Hesabı Kontrol Edin:
- WhatsApp’ta hesabınızın doğru bir şekilde ayarlandığından emin olun ve gerekli güncellemeleri yapın.

Bu adımları takip ederek sesli mesaj transkriptleri özelliğini olası bir problemden dolayı bulamıyorsanız, WhatsApp destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim, söylediklerinizin hepsini yaptım. Whatsapp destek ekibi ile de iletişime geçtim, ekran kaydı ve ekran görüntüsü alarak sorunu detaylıca yazmama rağmen anlayamadılar ve otomatik cevap vererek kapattılar. İPhone destek ile de görüştüm maalesef o da işe yaramadı.