Whopper menü ile doyan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    var
Evet fiyatlar çok pahalı kalitesi falanda düştüde doyuluyor yani bende doymuyorum diyenleri anlamıyorum bende mi sorun var.

Yaşadığın şehirde düzgün burgerci vardır illa. Adam gibi bir şey ye de bak bakalım bir daha Buger King’in K’sini arıyor musun
Düzgün burger yemediğimi nerenden çıkardın Spesifik olarak Burger King den Whopper yemek istiyorum belki şu an. Keyfim.

Ben hiçbir hamburger ile doymuyorum. Bu yüzden de çok uzun süredir yemedim. Fiyatları da tadına göre acayip pahalı geliyor.
Şahsen 2 adet 3 parça + 1 çeyrek ile doyan birisi olduğum için hiçbir hamburgercinin menüsünün beni doyurabileceğini düşünmüyorum.
bir somun ekmeğin sadece başından bir kısmı kesiliyor. Ekmeği 3/4'ü kalıyor. Buna 3 parça deniyor.

Doymam. Kendim daha iyisini yaparım daha iyi. Eskiden KFC üzerinde çalıştığım için tavuk da olsa köfte de olsa her türlü hamburger yapımını bile biliyorum.

Sadece ekmek ve karbonhidrat ile besleniyorsunuz galiba hocam.

Kesinlikle. Eski bir KFC çalışanı olarak kalitenin çok düştüğünü söyleyebilirim.

Her neyse, bununla doyabilen var mı?

Doymayı bir kenara bırakayım. Bir noktada -ekonomimizin şahlanışının hızlanmaya başladığı sıralarda- Burger King veya McDonald's'tan sipariş vermek gözümde acayip mantıksızlaşmaya başladı çünkü bakış açıma göre tarzları gereği ucuz yemek sunmaları gerekirken raydan çıktılar. "Neden eli yüzü düzgün bir yer yerine bunları tercih edeyim?" moduna girdim çünkü nereden baksam mantıksız, bunları tercih etmek. Hâlâ tercih edilebilmelerine şaşırıyorum. Eskiden fiyatları iyiydi hatırladığım kadarıyla ama artık değil. Bu dediklerim bazı diğer zincir fast food restoranları için de geçerli.

Ne var ki hâlâ ara sıra "Burger King/McDonald's acıkması" yaşıyorum, yapacak bir şey yok. : ) Yılda birkaç kereden fazla yemiyorum.

Kenara bıraktığım doymaya geleyim: Doymak için yenecek türden değil. Beni de doyurmaz.

Burger yapan bağımsız restoranlar da çok fahiş fiyata satıyor. Yani zincir marketlerden daha pahalı. En mantıklısı malzemeyi alıp evde kendin yapmak fakat illa üşeniyorsun. Restoranlardaki burgerler daha doyurucu oluyor ama nereden baksan 250 TL civarı. Tam bilmiyorum son zamanlarda hiç yemedim.

Değinmek istediğim nokta, aralarındaki farkın oldukça kapandığı. Yanılıyor muyum? Durum böyle olunca daha kaliteli hizmet veren diğer restoranları tercih etmek çok daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…