Linux'tan baktım, Wi-Fi 4 kullanıyorum. 
Detaylar
Kim cevapladı?Wi-Fi 6 kullanıyormuşum. 
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 2
Nasıl bakıyoruz?
- Makaleler
- 3
Çok da kendimizi acındırmamamız lazım. Tamam durumlar kötü de şimdi bi' Wi-Fi 6 modem buldum 900 TL'ye... 900 TL dediğiniz parayla ailecek dışarda anca bir kere akşam yemeği yersiniz. Restoran'a gideyim dedin mi tavuk yemeye bile 4 kişi için 600-700 lira çıkar. Çok da büyük para değil artık. İkinci elde daha bile ucuz bulunur. Bozulacak şey değil ya? Al geç. Hem teknolojiyi sıfıra sıfır takip etmeye gerek yok, altyapı belli. 100Mbps zor alıyoruz zaten, ne gerek var Wi-Fi 6'lara, 7'lere? İlerde ihtiyaç oldu mu o zamanın iyilerinden alırsın sonra tekrar ihtiyaç duyana kadar kullanırsın.
www.mediamarkt.com.tr
ZYXEL NBG7510 AX1800 WiFi 6 4 Port Gigabit Router
NBG7510 AX1800 WiFi 6 4 Port Gigabit Router fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
- Makaleler
- 10
İyi güzel modemi aldık altyapı yok ki.
Çok da kendimizi acındırmamamız lazım. Tamam durumlar kötü de şimdi bi' Wi-Fi 6 modem buldum 900 TL'ye... 900 TL dediğiniz parayla ailecek dışarda anca bir kere akşam yemeği yersiniz. Restoran'a gideyim dedin mi tavuk yemeye bile 4 kişi için 600-700 lira çıkar. Çok da büyük para değil artık. İkinci elde daha bile ucuz bulunur. Bozulacak şey değil ya? Al geç. Hem teknolojiyi sıfıra sıfır takip etmeye gerek yok, altyapı belli. 100Mbps zor alıyoruz zaten, ne gerek var Wi-Fi 6'lara, 7'lere? İlerde ihtiyaç oldu mu o zamanın iyilerinden alırsın sonra tekrar ihtiyaç duyana kadar kullanırsın.
![]()
ZYXEL NBG7510 AX1800 WiFi 6 4 Port Gigabit Router
NBG7510 AX1800 WiFi 6 4 Port Gigabit Router fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Bir modem değişikliği için bile Superonline 350-400 TL istiyor. Haliyle onların sistemde değişim zamanı geldiğinde yenisini vermelerini beklerken teknoloji gelişiyor ve biz buna ayak uyduramıyoruz. Ne kadar üzücü.![]()
Benim modem bayağı eskiydi bozuldu aradık Superonline'yi ücretsiz Wi-Fi 6 modem taktılar.
Benim modem bayağı eskiydi bozuldu aradık Superonline'yi ücretsiz Wi-Fi 6 modem taktılar.
Benim modemim Huawei HG658 V2. Aradım ama Superonline bana modem değişimi için 350 TL dedi.
Benim modemim Huawei HG658 V2. Aradım ama Superonline bana modem değişimi için 350 TL dedi.![]()
Bozuk muydu modem.
Hızımız 20-45 Mbps arasında sürekli değişmekte. Bundan dolayı stabil bağlantımız ve hızımız yok. Yeni VDSL 50 Mbps pakete geçtik. 49'a kadar net alacağımız söylenmişti. Büyük ihtimalle modem kaynaklı ama anlamıyorlar.
Hızımız 20-45 Mbps arasında sürekli değişmekte. Bundan dolayı stabil bağlantımız ve hızımız yok. Yeni VDSL 50 Mbps pakete geçtik. 49'a kadar net alacağımız söylenmişti. Büyük ihtimalle modem kaynaklı ama anlamıyorlar.
Anladım hocam şöyle bir arıza almanız gerekiyor ücretsiz değişim için modemin ışıklarının yanmaması açılmaması gibi bizim ki hiç açılmıyordu modem. Bir de hızım 100 Mbps.